Friday, 19 April, 2024

Αποκλεισμός ΣΟΚ της Αναγέννησης Γιαννιτσών από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου η μεγάλη έκπληξη είναι η ισοπαλία 2-2 που έφερε η Αναγέννηση Γιαννιτσών στον Φίλιππο και αποκλείστηκε από το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας

Ο Φίλιππος διαμαρτύρεται για το πέναλτι που έδωσε και ισοφάρισε η ομάδα της Αναγέννησης.                                                                                             Αποκλείστηκε επίσης και ο Εθνικός Γιαννιτσών μετά την ήττα του μέσα στο Μελίσσι από την Δόξα Μελισσίου με 2-1, παρά τους 6 βαθμούς που συγκέντρωσε διότι υπάρχουν πέντε ομάδες που ως δεύτερες έχουν περισσότερους βαθμούς, όπως 7, αλλά και αυτές που έχουν 6 βαθμούς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων. Η ομάδα του Εθνικού έχασε 2-1 αν και προηγήθηκε 1-0, όμως με δύο πέναλτι και μία κόκκινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε από το 60’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πρώτο πέναλτι ποδοσφαιριστή του. Ο Εθνικός διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του επόπτη Αργυρού στο πρώτο γκολ διότι έδωσε ανάποδο πλάγιο υπέρ της Δόξας Μελισσίου και ότι το δεύτερο πέναλτι στο 94’ δεν ήταν πέναλτι.

Μεγάλη νίκη πραγματοποίησε η Δόξα παλαιού Μυλοτόπου μέσα στα Άθυρα επί του Άρη Αθύρων με 2-0 και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της αφήνοντας δεύτερη την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Η ομάδα του Αβραάμ Ζημπίδη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θεωρείται δίκαιο το αποτέλεσμα. Η εστία του τερματοφύλακα της Διαμαντίδη δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Η υπεροχή που είχε ο Άρης Αθύρων στο πρώτο 20’ ήταν φλύαρη.

Επίσης μεγάλη νίκη πραγματοποίησε το Σάββατο, και ο Απόλλων Ραχώνας υπό τις οδηγίες του προπονητή του Σάκη Μαβίδη μέσα στη Νίκη Αξού με 4-1. Οι μπέμπηδες του Μαβίδη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου