Thursday, 25 April, 2024

Αλμωπός Αριδαίας – Μακεδονικός 1-0

Μια ακόμη νίκη πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Μακεδονικού, σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Την πέμπτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Αλμωπός Αριδαίας ο οποίος έβαλε «στοπ» στο αήττητο σερί, το οποίο και είχε ο Μακεδονικός. Στα της αναμέτρησης οι Νεαπολιώτες ήταν αυτοί που πατούσαν, καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με εξαίρεση την κεφαλιά του Κανούλα στο 27΄ δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Μένιου.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην έχει δημιουργηθεί, η μεγάλη φάση μπροστά σε μια από τις δύο εστίες. Όλα αυτά μέχρι το 55΄ όταν ο Ηλιόπουλος βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, το σουτ του όμως κατέληξε άουτ. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου, το πέτυχαν αυτοί του Γιώργου Τυριακίδη στο 83΄, με την εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Ελευθεριάδη.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Μακεδονικός πίεσε, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στις καθυστερήσεις. Το σουτ του Ηλιόπουλου αποκρούστηκε αρχικά από τον Μένιο και εν συνεχεία από το δοκάρι, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Στασινόπουλος την έστειλε και πάλι στο δοκάρι, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Θόρια, Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Ελευθεριάδης Γ., Πολύζος, Χαρίσης, Τσόλκας(46’ Μεντής), Γκάζι?(60’ Ελευθεριάδης Λαζ.), Μεντί(90’ Μούλα).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης(4’ λ.τ. Ηλιόπουλος), Παντεκίδης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Ζαφειριδης(85’ Πεχλιβάνης), Ρίτσκος(87’ Στασινόπουλος), Γαρύφαλος, Κανούλας, Διαμαντίδης, Τσουκάνης(65’ Ζαγναφέρης).
«Διπλά» για Εδεσσαϊκό και ΑΟ Καρδίας
Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής ξεχωρίζουν, η εκτός έδρας νίκη του Εδεσσαϊκού (3-0 την ΑΠΕ Λαγκαδά) με την ομάδα της Πέλλας να δίνει συνέχεια στο αήττητο σερί το οποίο και έχει τις τελευταίες επτά αγωνιστικές, αλλά και η τρίτη εκτός έδρας νίκη του ΑΟ Καρδίας (1-0 τον Πιερικό.
sdna
Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής του 2ου Ομίλου 
Φίλιππος Αλεξάνδρειας-Άρης Παλαιοχωρίου 1-2
ΑΠΕ Λαγκαδά-Εδεσσαϊκός 0-3
Πιερικός-ΑΟ Καρδίας 0-1
Ηρακλής-ΑΕ Καρίτσας 2-2
Αλμωπός Αριδαίας-Μακεδονικός 1-0
Καμπανιακός-Αγροτικός Αστέρας 0-2
ΦΑΣ Νάουσα-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0
Ρεπό: Κιλκισιακός

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου