Thursday, 25 April, 2024

Φίλιππος Σταυροδρομίου – Δόξα Εξαπλατάνου 0 – 3

Σχετικά εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου παίζοντας μέσα στο γήπεδο του Σταυροδρομίου νικώντας τον τοπικό Φίλιππο με σκορ 0-3.

Ένα παιχνίδι που δεν χρίζει και ιδιαίτερης κρητικής καθώς ήταν εμφανείς η διάφορα δυναμικής των δυο ομάδων, χωρίς αυτό να σημαίνει και να μειώνει την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι γηπεδούχοι για να πετύχουν και να πάρουν κάτι από αυτό το αγώνα.

Μια Δόξα που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ακόμη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, προσπαθώντας να πετύχουν το γκολ που θα την  έκανε να νιώθει  πιο ασφαλής στον αγώνα.

doxa2

Πίεσε αρκετά ψηλά τον αντίπαλο της και δημιούργησε  έτσι πολύ νωρίς τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ. Στο 7΄ καθαρή ανατροπή του Καραδήμου μέσα στην περιοχή του Σταυροδρομίου, ο διαιτητής δεν διστάζει να δείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Βακιάνης που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για την Δόξα. Η ομάδα συνεχίζει να πιέζει και χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 37΄ το σουτ του Μποζίνη η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό άλλη μια σημαντική ευκαιρία αυτή την φορά από τον Βακιάνη ,όταν ο ωραίος  συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της  από τα πλάγια, η μπάλα πηγαίνει στο πόδια του ,το δυνατό του όμως σουτ μέσα από την μικρή περιοχή αυτή βρίσκει σχεδόν πάνω στην γραμμή σε σώμα αμυνόμενου και απομακρύνεται. Στο 40΄μια ακόμη καθαρή ανατροπή και πάλι του Καραδήμου μέσα στην περιοχή  ο  κ. Ατζαμιδάκης  άφησε την φάση να συνεχιστεί.

doxa3

Οι γηπεδούχοι με μακρινά γεμίσματα μέσα στην περιοχή προσπαθούν να φτάσουν στην περιοχή της Δόξας, δεν  καταφέρουν  όμως να  απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.

Στο δεύτερο μέρος τώρα δεν άλλαξε και κάτι σημαντικό σε ότι έχει να κάνει με την όλη αγωνιστική κατάσταση του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να φέρουν την μπάλα στην περιοχή της Δόξας  αλλά μέχρι εκεί, τίποτα το σημαντικό που να απειλούσε την εστία της ομάδας.

Σε αντιθέση με τη Δόξα που πιέζει και φτάνει με σημαντικές προϋποθέσεις και φάσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Στο 55΄ ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της ομάδας, η μπάλα  φτάνει στα πόδια του Καραδήμου, αυτός  πλασάρει από κοντά, αλλά ο τερματοφύλακας διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

doxa4

Στο 60΄ κόρνερ για τη Δόξα, η κεφαλιά του Βακιάνη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το  0-2.

Στο 65΄ τετ α τετ του Καραδήμου, ο τερματοφύλακας αποκρούει και πάλι την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 72΄ η Δόξα κλειδώνει την επιθετική της τακτική πετυχαίνοντας  ένα ακόμη γκολ, μετά και πάλι από έναν ωραίο συνδυασμό ,ο Μποζίνης με υποδειγματικό πλασέ κάνει το 0-3  για ομάδα. Ένα ακόμη εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα  εδραιώνει την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας και συνάμα της δίνει και την ώθηση να αντιμετωπίσει με περισσότερο αποφασιστικότητα τα παιχνίδια που ακολουθούν στις επόμενες αγωνιστικές. Πολύ καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη,αν εξαιρέσουμε την πεντακάθαρη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε, σε πολύ καλά επίπεδα και οι βοηθοί του, κ. Αδραμάνης και Τετραγώνης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου