Saturday, 27 April, 2024

ΠΑΟΚ-Άγιαξ: Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων

Λίγες ώρες μόνο πριν από το παιχνίδι και οι προπονητές ΠΑΟΚ και Άγιαξ έχουν αποφασίσει για τις αρχικές ενδεκάδες τις μεγάλης αναμέτρησης.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων δεν αναμένονται πολλές. Όπως γράφει το www.thessports.gr Ο Βλάνταν Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει τους: Γλύκο, Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλα και Λέοβατς στην αμυντική γραμμή, με τους Τσίμιροτ, Χαρίση και Σάκχοφ να έχουν εκ νέου το προβάδισμα για τις τρεις θέσεις του κέντρου.

Στα δεξιά της επίθεσης θα αγωνιστεί και πάλι ο Τζαλμά, απέναντι ο Γκάρι Ροντρίγκες και στην κορυφή ο Κλάους Αθανασιάδης.

Ωστόσο ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε ένα ανοικτό «παράθυρο» στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, για την χρησιμοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής, πιθανότατα του Κάνιας.

Από την άλλη ο Πίτερ Μπος έχει δύο σημαντικές επιστροφές στο κέντρο, με τους Γκουντέλι και Μπαζούρ να είναι διαθέσιμοι αλλά να μην είναι σίγουρη η χρησιμοποίηση και των δυο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να  δούμε τους: Σίλεσεν, Τέτε, Βιεργκέβερ, Βέλτμαν, Ντικς, Ρίντεβααρντ (ή Μπαζούρ), Γκουντέλι, Κλάασεν, Κασιέρα, Ελ Γκάσι, Ντόλμπεργκ.

seleo.gr
ΠΑΟΚ-Άγιαξ: Οι ενδεκάδες των δύο μονομάχων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου