Thursday, 25 April, 2024

Ο 18χρονος Γιαννιτσιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου στον επίσημο αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ!

Ο Κωνσταντίνος Δημητρίου πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην αποστολή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ για επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου είναι αρχηγός της ομάδας Κ20, που προπονεί ο Πάμπλο Γκαρσία και φέτος πήρε μέρος στην προετοιμασία της αντρικής ομάδας στην Ολλανδία.
Ο 18χρονος παίκτης είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις τόσο στις προπονήσεις όσο και στις φιλικές αναμετρήσεις υπό τις οδηγίες του τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.
Πλέον και μετά το «πάγωμα» του Κάρλος Ζαμπράνο αλλά και την απουσία του Αχιλλέα Πούγγουρα, ο γεννημένος στις 30 Ιουνίου του 1999 ποδοσφαιριστής, επιλέχθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ακολουθήσει την αποστολή του Δικεφάλου, για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά, που θα διεξαχθεί στην Κρήτη, το Σαββάτο (16/12).
Ο ύψους 1.86μ αμυντικός, ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 από την Ακαδημία Γιαννιτσών σε ηλικία 14 ετών. Από την πρώτη κιόλας σεζόν του στον Δικέφαλο ξεχώρισε για τις ικανότητές του, με τους ανθρώπους της ομάδας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
Η τετράδα της άμυνας στα ρόστερ των Κ15, Κ17 και Κ20 στα οποία άνηκε σταδιακά ο Δημητρίου, ξεκινούσαν από εκείνον. Αναπόσπαστο μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων, ο Δημητρίου σταδιακά απέκτησε τις παραστάσεις που έψαχνε μέσα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά τουρνουά απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους.
Ο μικρός είναι ένας σταθερός κεντρικός αμυντικός, που διακρίνεται για την ψυχραιμία του, την τεχνική του κατάρτιση αλλά και τα ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.
Είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ουσιαστικός στις επεμβάσεις του ενώ διαθέτει εξαιρετική μεγάλη μεταβίβαση και προώθηση του παιχνιδιού από την πίσω ζώνη της άμυνας. Οι προπονητές του όμως έχουν να λένε τα καλύτερα και για τον χαρακτήρα του.
sdna.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου