Saturday, 20 April, 2024

Οριστική διακοπή στη Λεωφόρο, «διπλό» κορυφής ο Πανιώνιος – Χτύπησαν τον Ίβιτς (vid)

Ένα κουτί μπίρας που σταμάτησε την πορεία του από την εξέδρα πάνω στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, έμελλε να… κρίνει τον αγώνα

της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδιζε 1-0 χάρη στο γκολ του Μπεργκ από το 10’ και ενώ οι δύο ομάδες είχαν μείνει με 10 παίκτες η καθεμιά, ήρθε το περιστατικό του 54’ και αφού ο Σέρβος τεχνικός του «Δικεφάλου» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε την οριστική διακοπή που προβλέπει μεγάλη τιμωρία για τους «πράσινους».

Μάλιστα, νωρίτερα στον αγώνα είχαν αποβληθεί Βλαχοδήμος (20′ απευθείας κόκκινη) και Ουάρντα (47′ και 51′ με δύο κίτρινες) με τις δύο ομάδες να μένουν με 10 παίκτες η καθεμιά.

Την προσωρινή διακοπή του αγώνα στη Λεωφόρο έχει διατάξει ο διαιτητής της αναμέτρησης εξαιτίας των επεισοδίων που ακολούθησαν μετά από σύρραξη ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων (υπάρχουν αποβολές σε Κουλιμπαλί και Σάκχοφ και κίτρινες σε Μπεργκ – Κρέσπο).pao2Στο αγωνιστικό μέρος, συνεχίζει να εκπλήσσει ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το σχεδόν άδειο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (ΑΕΚ – Πανιώνιος 0-1) και πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Χαμός στη Λεωφόρο, ξύλο παικτών Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ

Σύρραξη και ξύλο στη Λεωφόρο ανάμεσα σε παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, στο 54′ της αναμέτρησης.

Το “έλα να δεις” έγινε στο 54′ του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ, ο Πρίγιοβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Κρέσπο, αφού πρώτα χτύπησε στο σώμα του Μολέντο, αλλά ο αμυντικός του Δικεφάλου δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ενώ ο Στιλ μπλόκαρε, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των Θεσσαλονικέων κλώτσησε τη μπάλα, που βρήκε στο πρόσωπο τον κίπερ του “τριφυλλιού”.

Μπεργκ, Χουλτ και Μολέντο όρμησαν πάνω στον Ισπανό, ο οποίος έπεσε στο έδαφος, πιάνοντας τον Μπεργκ από το κεφάλι κατά την πτώση του. Ενώ Κρέσπο και Μπεργκ ήταν πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο, Σάκχοφ, Κίτσιου, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Μαρινάκης, Πρίγιοβιτς, Λέοβατς, Ρέις, Εμποκού και Χουλτ έγιναν ένα κουβάρι, με τον Σάκχοφ να κλωτσάει τον Μπεργκ και ο Χουλτ τον Κρέσπο, ενώ Πρίγιοβιτς και Λέοβατς έπιασαν τον Χουλτ από τον σβέρκο.

Στον Ευαγγελισμό για ράμματα ο Ίβιτς

Στον Ευαγγελισμό διεκομίσθη ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι από κουτάκι μπύρας, στη Λεωφόρο.vladanΣύμφωνα με τις πληροφορίες, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ενώ ο γιατρός που τον συνόδευσε, Μανώλης Παπακώστας, ενημέρωσε ότι στον Σέρβο προπονητή θα γίνουν ράμματα.

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα από τον γιατρό του αγώνα, η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ίβιτς ήταν η εξής: “Επιφανειακή εκδορά του τριχωτού της κεφαλής”.

Υπενθυμίζεται ότι στο 54′ της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs, οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν, ενώ λίγο μετά ο τεχνικός του Δικεφάλου τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης ημέρας των play offs της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-1

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-0 (10′ Μπεργκ – οριστική διακοπή στο 54′)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)

Πανιώνιος 4 -2αγ.

ΑΕΚ 3 -2 αγ.

ΠΑΟΚ 2

Παναθηναϊκός 2

3η αγωνιστική – 21 Μαΐου

ΠΑΟΚ–Πανιώνιος

ΑΕΚ–Παναθηναϊκός

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου