Thursday, 28 March, 2024

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το Βέλγιο-αυτούς «έκοψε» ο Χάσι

Ο Μπεσνίκ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την προετοιμασία στο Βέλγιο
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το β σκέλος της προετοιμασίας στο Βέλγιο και τους παίκτες που θα την ακολουθήσουν. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων επεφύλαξε και εκπλήξεις στους παίκτες που δεν υπολογίζει, καθώς ανάμεσα τους είναι και ένα μετεγγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού.
Ο Σπύρος Ρισβάνης δεν θα βρεθεί στο β στάδιο, παρότι ήταν μαζί με το Σιώπη, μετεγγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, μετά την εξαιρετική σεζόν που έκαναν πέρυσι με τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας αμυντικός φαίνεται ότι δεν έπεισε τον Μπεσνίκ Χάσι και πλέον μένει να δούμε εάν θα δοθεί δανεικός ή όχι.


(Ο Ρισβάνης (αρ.) “κόπηκε” από την αποστολή του Ολυμπιακού, στην οποία είναι κανονικά ο Σισέ
Μαζί με το διεθνή στόπερ, στο Βέλγιο δεν θα πάνε και οι Γιαννιώτας, Βέργος, Κασάμι, Βιάνα, όπως και ο Ντα Κόστα που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Σε σχέση με το Ζέεφελντ, την αποστολή στο Γκενκ δεν θα ακολουθήσουν οι Τόλι, Ντουμάνης, Μεγαρίτης, Βρουσάι (όλοι της Κ-20) αλλά και ο Μπουχαλάκης (καταλήγει στη Νότιγχαμ).
Στο Βέλγιο θα πάνε 26 ποδοσφαιριστές: Καπίνο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Σκαφίδης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Κούτρης, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ρέτσος, Νικολάου, Σισέ, Ανδρούτσος, Μάρτινς, Ζντιέλαρ, Ταχτσίδης, Ρομαό, Σιώπης, Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Μανθάτης, Μάριν, Πάρντο, Ανσαριφάρντ, Μπεν.
cnn

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου