Friday, 29 March, 2024

Οι Παρτιζάνοι αποθέωσαν τον ΠΑΟΚ στα ελληνικά! (βίντεο)

Παρτιζάν και ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν στο Βελιγράδι τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας

Αποθέωση από 16.000 Σέρβους του «Δικεφάλου», που επικράτησε 2-1 στο φιλικό προς τιμήν του Σάσα Ίλιτς.

Οι Παρτιζάνοι δημιούργησαν μία μοναδική ατμόσφαιρα τραγουδώντας συνθήματα του ΠΑΟΚ στα ελληνικά και ανάβοντας πυρσούς και καπνογόνα. Μοναδική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει σχεδόν 20.000 οπαδοί της Παρτιζάν στον φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι. Οι Παρτιζάνοι τραγουδούν συνθήματα του ΠΑΟΚ στα ελληνικά και ανάβουν πυρσούς και καπνογόνα, επιβεβαιώνοντας με τον πιο ηχηρό τρόπο τους αδελφικούς δεσμούς που τους συνδέουν με τους φίλους του Δικεφάλου.

Τo «Partizan Stadium» πήρε στην κυριολεξία… φωτιά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ, παρά τις πολλές απουσίες, παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε 2-0, ενώ στο β’ μέρος η Παρτιζάν ήταν καλύτερη και κατάφερε να μειώσει προς το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.

ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο 2ο λεπτό, το σκορ με τον Αθανασιάδη να κατεβάζει την μπάλα, να την στρώνει στον Μπίσεσβαρ, που με μια ωραία ενέργεια απέφυγε έναν αμυντικό της Παρτιζάν και με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Κλιάγιτς για το 0-1. Οι Αθανασιάδης και Μπίσεσβαρ πρωταγωνίστησαν και στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, με τον Ολλανδό μέσα από τη μεγάλη περιοχή αυτή τη φορά, μετά την ασίστ του Κλάους, να κάνει το 0-2 στο 8ο λεπτό. Η Παρτιζάν έφτασε στο 19’ πολύ κοντά στο γκολ, με τον Μποζίνοφ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, τον Μπρκιτς να τον κερδίζει και να κρατάει το μηδέν για την εστία του, ενώ η σέντρα του Γιέβτοβιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ελληνικής εστίας.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ – «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΜΠΡΚΙΤΣ

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έψαξαν έντονα το γκολ, αλλά ο Ζέλικο Μπρκιτς ήταν σε καλή μέρα και στο 45’ είπε για δεύτερη φορά «όχι» στην προσπάθεια του Βαλερί Μποζίνοβ να μειώσει το σκορ. Νωρίτερα, στο 38’ ο Μάτος με ωραία ενέργεια προσπάθησε να βρει τον Αθανασιάδη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί, ενώ δύο λεπτά πριν ο Λεονάρντο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για αγκωνιά στο πρόσωπο του συμπατριώτη του αμυντικού του ΠΑΟΚ.

Στο 56΄ ένα λάθος του Κοροβέση έδωσε την ευκαιρία στον Νίκολα Ντούρντιτς να βγει μόνος απέναντι από τον Μπρικτς αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Ένα νέο λάθος στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες του ΠΑΟΚ βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα και ο Γιοβάνοβιτς με ωραίο πλασέ μείωσε σε 1-2 στο 70ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, που είχε αντικαταστήσει τον Μπρκιτς.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΚΑΠΝΟΓΌΝΩΝ!

Δύο λεπτά μετά το γκολ της Παρτιζάν υπήρξε προσωρινή διακοπή του αγώνα, καθώς δεν υπάρχει ορατότητα στο γήπεδο μετά τα πολλά καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοι. Τελικά μετά από περίπου πέντε λεπτά το σύννεφου καπνού πάνω από το «Στάδιο Παρτιζάνα» διαλύθηκε και το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 82’ όταν μετά την εξαιρετική σέντρα του Λέοβατς, ο Τιάμ από καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με… εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρουν τις φανέλες, τα σορτσάκια κι ότι άλλο μπορούσαν ως ενθύμια της αποψινής φιλικής αναμέτρησης.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΟΚ

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είδε σαν γιορτή το φιλικό με τη μεγάλη του αγάπη, την Παρτιζάν. Θέλησε να δει πράγματα μέσα στο γήπεδο, απέναντι σε μια καλή ομάδα, χρησιμοποιώντας στο ξεκίνημα του αγώνα,  ότι καλύτερο είχε μαζί του στο Βελιγράδι.

Μια κανονική ενδεκάδα με μοναδικό «πείραμα» την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ.

Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ζέλικο Μπρκιτς, οι τέσσερις της άμυνας ήταν (από τα δεξιά προς τα αριστερά ) οι Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς και Λέοβατς.

Στα αμυντικά χαφ ήταν οι Πέλκας και Κάνιας, στις δύο πλευρές οι Μπίσεσβαρ και Τιάμ και στην κορυφή ο Αθανασιάδης, με τον Περέιρα από πίσω του.

Παρτιζάν: Κλιάγιτς (46’ Στεφάνοβιτς), Βουλίσεβιτς, Μπάλαζιτς, Μιλένκοβιτς, Μίλετιτς, Εβερτον, Γιέβτοβιτς, Λεονάρντο, Ίλιτς (23’ Στεβάνοβιτς), Μποζίνοβ, Ντούρντιτς (62’ Γιοβάνοβιτς).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς (62’ Βελλίδης), Μάτος(46’ Κίτσιου), Μαλεζάς, Κρέσπο (84’ Δοδοντσάκης), Λέοβατς, Κάνιας (84’ Δεληγιαννίδης), Πέλκας (46’ Κοροβέσης), Μπίσεσβαρ (84’ Δημητριάδης), Τιάμ, Περέιρα, Αθανασιάδης (62’ Ματθαίου).

 

voria.gr – gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου