Thursday, 25 April, 2024

Ξόδεψε και τις μαθηματικές ελπίδες ο Άρης (0-0) με τη Λαμία

Απογοητευτική η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης απογοήτευσε και τους πιο απαισιόδοξους των φίλων του. Έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, ήταν –όπως σε μεγάλο μέρος της σεζόν- κατώτερος της περίστασης και άφησε στο τερέν και τις μαθηματικές ελπίδες για επιστροφή στο φυσικό του χώρο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει διαφορά έξι βαθμών από την αντίπαλό της. Η Λαμία όμως στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές έχει εξασφαλισμένους βαθμούς από την αναμέτρηση που δεν θα γίνει με τον Πανθρακικό που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Και αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν ηττηθεί στα άλλα δύο ματς, με την ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη και τη νίκη 1-0 στον αγώνα του πρώτου γύρου θα είναι εκείνη που κερδίζει την άνοδο και στην ισοβαθμία. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Οι κίτρινοι είχαν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν από την αρχή να φτάσουν στο γκολ της νίκης. Η καλύτερη στιγμή ήταν μια προσπάθεια του Καπνίδη στο 19’.

Το άγχος και η κόπωση έκαναν ολοένα και πιο ανούσια την κιτρινόμαυρη υπεροχή προϊόντος του χρόνου και το 0-0 στη λήξη, έκανε τους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες κατά πάντων.

ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας (63΄Μπαργκάν), Ταυλαρίδης, Σόουζα, Παυλίδης, Τάτος, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (89΄Νέτο), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς).

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπλάζιτς, Ματσούκας (76΄Τσούκαλος), Βάντερσον, Ντουμιρσάϊ (51΄Ρότσα), Βάλιος, Όμο, Καραγιάννης (68΄Μπουλούλης), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Χριστοφιλέας.

makthes

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου