Thursday, 25 April, 2024

Κλάους: 365 ημέρες δίχως γκολ… (vid)

Ήταν 26 Μαΐου του 2016, σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, όταν ο Στέφανος Αθανασιάδης σκόραρε για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος

Ακολούθησαν 365 μέρες δίχως γκολ…

Στη χειρότερη χρονιά της καριέρας του ο Κλάους έχει μετρήσει μόλις πέντε γκολ, δύο για το Κύπελλο Ελλάδας και τρία στην Ευρώπη, μένοντας άσφαιρος στους 21 αγώνες της κανονικής διάρκειας και στον έναν των πλέι όφ που αγωνίστηκε.

Ο 28χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει για τελευταία φορά, σε ματς της Super League στις 26 Μαΐου του 2016 απέναντι στον Πανιώνιο (2-0) στην Τούμπα για τα πλέι οφ.

Μάλιστα, είχε πετύχει και τα δύο γκολ μέσα σε  δέκα λεπτά  (15’-25’) στο πρώτο ημίχρονο! Έκτοτε παρότι τα χαρακτηριστικά και η επιθετική αξία του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, βάσει των προηγούμενων γεμάτων γκολ σεζόν, που είχε με τη φανέλα του «Δικεφάλου».

Πέτυχε ένα γκολ, χάνοντας δύο απίστευτα τετ α τετ,  στην ήττα-αποκλεισμός από τον Άγιαξ (1-2) στις 3 Αυγούστου, σκόραρε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι και το άλλο με εντυπωσιακή κεφαλιά, στο «διπλό» με την Σλόβαν Λίμπερετς και ακολούθησαν δύο γκολ στο κύπελλο (Πανελευσινιακός – ΠΑΟΚ 0-7, Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-2).

gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου