Friday, 19 April, 2024

Θα μιλήσει με τον ΠΑΟΚ ο Μολέντο

Παρότι ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, θα συζητήσει την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την επιλογή του Βραζιλιάνου.
Παρότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ, εντούτοις έχει τη βούληση να συζητήσει με το “Δικέφαλο του Βορά”, ενώ η νομική ισχύς του εγγράφου είναι αδύναμη και δεν δεσμεύει υποχρεωτικά για συμβόλαιο.
Άλλωστε, ο Μολέντο είναι ένας κυκλοθυμικός άνθρωπος. Σε αρκετές περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν έχει αλλάξει απόψεις για την παραμονή ή την αποχώρηση του από την Αθήνα. Συνεπώς, δεν θα προκαλέσει έκπληξη εάν ο 30χρονος αμυντικός για ακόμα μία φορά επιλέξει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αντί να επιστρέψει στο Πόρτο Αλέγκρε.
Επιπροσθέτως, το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μολέντο στοχεύει στο μέγιστο δυνατό κέρδος και η προσφορά του ΠΑΟΚ υπερτερεί σε σύγκριση με της Ιντερνασιονάλ. Οπότε, αναμένονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, εφόσον με την Ιντερνασιονάλ έχει επιτευχθεί συμφωνία, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, ο δικηγόρος της Ιντερνασιονάλ θα ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να έχει τις καθοριστικές επαφές με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Τα ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι υπάρχει εμπλοκή στις συζητήσεις ανάμεσα στις ομάδες και ίσως η μεταγραφή δεν κλείσει για τον Ιανουάριο, αλλά θα μετατεθεί για το καλοκαίρι.
Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Ο Μολέντο συναίνεσε στο να μην κάνει προσφυγή, με αντάλλαγμα να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του. Οι διοικούντες το “τριφύλλι” θα εκφράσουν την προτίμηση τους, αλλά η τελική επιλογή ανήκει στον 30χρονο στόπερ. Άρα, η εμπλοκή αφορά τη σχέση Ιντερνασιονάλ – Μολέντο και όχι τον Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα, ο Μολέντο έχει επισημάνει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν θέλει να “τραβήξει” η υπόθεση. Μόλις συζητήσει με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, θα ανακοινώσει την απόφαση του και ίσως να τη λάβει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Πάντως, σίγουρα δεν θα συνεχίσει με την πράσινη φανέλα.
sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου