Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Επιστολή διαμαρτυρίας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης: «Αγανάκτηση και προβληματισμός»

Επιστολή διαμαρτυρίας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης: «Αγανάκτηση και προβληματισμός»

Εμείς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με μοναδικό μας κίνητρο την αγάπη για το άθλημα αυτό και για την ομάδα του τόπου μας τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ, που είμαστε νέοι ηλικιακά και χρονικά ως παράγοντες στον χώρο του ποδοσφαίρου, αναρωτιόμαστε πολλές φορές εάν τελικά αξίζει αυτή η προσπάθεια και οι θυσίες που κάνουμε τόσο ηθικά όσο κυρίως οικονομικά!

Χθες δυστυχώς ζήσαμε την γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου μας, με πρωταγωνιστές μία διαιτητική τριπλέτα. Είμαστε μία ομάδα που έχουμε απόλυτο σεβασμό στα θεσμικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν είναι στην φιλοσοφία μας οι διαμαρτυρίες, όπως διαβάζουμε δεκάδες καθημερινά για άσχημες διαιτησίες και η εύρεση δικαιολογιών. Άλλωστε δεν έχουμε απασχολήσει ποτέ μέχρι σήμερα τα πειθαρχικά όργανα ούτε και έχουμε προχωρήσει σε δημόσιες ανακοινώσεις. Ακόμα και μετά την χθεσινή κάκιστη διαιτησία από την Ε.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ των κ.κ. Μανούρα Χ.-Δ., Λεωνίδα Κ., Σταφυλά Κ., εις βάρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η όποια στην κυριολεξία έκρινε εξ ολοκλήρου το αποτέλεσμα του αγώνα, βασανιστήκαμε αρκετά για την σκοπιμότητα της έκδοσης αυτής της επιστολής, αγανάκτησης και προβληματισμού, για όσα συνέβησαν.

Όμως, η εικόνα που αντίκρισε όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα, με ποδοσφαιριστές όπως τον 40χρονο αρχηγό μας Άγγελο Βοτάρη, τον 38χρονο Μάνθο Πλατάκη με μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές μας, να κλαίνε στο κέντρο του γηπέδου με λυγμούς, για την απαξίωση του ιδρώτα αυτών τον παιδιών από μία κάκιστη διαιτητική τριπλέτα, οφείλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό μας για την χθεσινή διαιτησία, προασπίζοντας τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Τα γεγονότα της μεροληπτικής χθεσινής διαιτησίας πάρα πολλά!

Α) Οι στοχευμένες κίτρινες κάρτες από πολύ νωρίς σε ποδοσφαιριστές μας (6ο Νήρλας, 10ο Βοτάρης, 52ο Καπνόπουλος, 55ο Πετρούσης, 78ο Κρουσταλέλλης), που είτε συμπλήρωναν κάρτες τιμωρίας για τα επόμενα παιχνίδια, είτε αποτελώντας για την ομάδα μας σημαντικές μονάδες, να μην μπορούν να αγωνιστούν στην συνέχεια του αγώνα με μαχητικότητα, Β) οι τρεις κόκκινες κάρτες (!!!) στο τελευταίο 10λεπτο (78ο Βοτάρης, 87ο Κρουσταλέλλης, 90+2ο Νήρλας με δεύτερη κίτρινη) και ενώ το σκορ ήταν στο ρευστό 0 – 1, Γ) η γρήγορη αποβολή από τον πάγκο μας του γενικού αρχηγού Πολατιάν Λάζαρου (10ο), και του προπονητή μας Παντζιαρά Ανδρέα (32ο), Δ) η προκλητικά συνεχιζόμενη λεκτική επίθεση και απαξίωση του πρώτου επόπτη και του διαιτητή καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον πάγκο της ομάδας μας, σύμφωνα και με μαρτυρίες των ιδίων, Ε) οι συνεχείς λανθασμένες υποδείξεις του διαιτητή πάντα εις βάρος της ομάδας μας, σε σημείο σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα μέσα στην έδρα του ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, να έχει περάσει το κέντρο του γηπέδου όχι πάνω από ΔΥΟ φορές, Ζ) το κάλεσμα στο ημίχρονο από τον διαιτητή, για πρώτη φορά μέσα στην έδρα μας, του επικεφαλή των μέτρων ασφάλειας, διοικητή του Α.Τ. Κρύας Βρύσης στα αποδυτήρια του, προφανώς για μεγαλύτερη προστασία, λέγοντας του όμως πολύ σωστά ο διοικητής ότι «σε κανένα προηγούμενο αγώνα δεν υπήρξε κάποιο θέμα με την διαιτησία, σε πολλά μάλιστα εκ των οποίων είχε χάσει ο Απόλλωνας, παρά μόνο στο σημερινό αγώνα που διευθύνετε εσείς».

Κύριοι αρμόδιοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο αγώνας αυτός έχει περάσει στην ιστορία, πιστεύουμε στις μαύρες σελίδες του. Η ομάδα μας έχει υποστεί ανεπανόρθωτη αγωνιστική και οικονομική ζημία από τον αγώνα αυτό, εξαιτίας των απαράδεκτων αποφάσεων της χθεσινής διαιτητικής τριπλέτας των κ. κ. Μανούρα Χ.-Δ., Λεωνίδα Κ., Σταφυλά Κ., Βέβαια απορίας άξιον είναι και το γεγονός ότι στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια οι διαιτητικές τριπλέτες ήταν από την Ε.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ (!!!). Πείτε μας λοιπόν εάν πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το άθλημα αυτό, μέσα στα γήπεδα ή έξω από αυτά!

Με τιμή το Δ.Σ. του

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου