Tuesday, 23 April, 2024

Επιλογές από Δανία και Γαλλία

Μετά από μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα σε στοιχηματικό επίπεδο, με τους αγώνες για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με τις επιλογές μας να αυξάνονται, από τη στιγμή που αρκετές λίγκες στην Ευρώπη αρχίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Με τα γκολ στη Δανία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά για το Πάμε Στοίχημα με τον αγώνα Βίμποργκ – Έσμπιεργκ, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.00.Από την εκτός έδρας ήττα με 1-2 από την Άαρχους προέρχεται η Βίμποργκ, η οποία μπορεί να πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Παρκ στο 9’, ωστόσο εμφάνισε και πάλι κενά στην άμυνα, επιτρέποντας στην αντίπαλό της να ανατρέψει το παιχνίδι. Δυο ήττες σε ισάριθμα ματς είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ομάδας, με τον Μόλμπι να καλείται να βρει λύσεις με το «καλημέρα». Κόντρα στην Έσμπιεργκ οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν «σεφτέ», το έργο τους όμως μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι καθώς και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο ήττες και «διψούν» για βαθμούς. Η επιστροφή του Ντεμπλέ δυναμώνει αρκετά την επίθεση τα Βίμποργκ,.Από δεύτερη συνεχόμενη «τεσσάρα» προέρχεται η Έσμπιεργκ, από την πλευρά της, καθώς μετά 0-4 στην έδρα της Μπρόντμπι, γνώρισε την εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ από την Κοπεγχάγη. Το σύνολο του Τοντ δικαιολογείται μέχρι ενός σημείου καθώς αντιμετώπισε τις δυο κορυφαίες ομάδες της χώρας μέχρι στιγμής, ωστόσο η εικόνα του παραείναι κακή, ιδιαίτερα αμυντικά. Κόντρα στη Βίμποργκ οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πάρουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, για να τα καταφέρουν όμως θα πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλύτερη εικόνα σε όλες τις γραμμές. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα και θα στηρίξουμε το Over.

Προβάδισμα η Λανς

Δεύτερη και τελευταία πρόταση από το σημερινό πρόγραμμα, το 2 DNB σε απόδοση 2.01 στον αγώνα για την πρεμιέρα της Β’ Γαλλίας, Νιόρ – Λανς (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν θέλει φέτος η Νιόρ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 16η θέση με 42 πόντους, μόλις στο +3 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, στο φινάλε μπήκαν σε περιπέτειες, αλλά το αήττητο σερί των πέντε τελευταίων αγωνιστικών (3-2-0) βοήθησε για να έρθει σε πέρας η αποστολή. Νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου ο Ντενί Ρενό, που πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Παρί, αλλά γρήγορα απολύθηκε. Η διοίκηση προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές, το ρόστερ αναδιαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνος. Η Νιόρ έριξε αρκετά λεφτά για να φτιάξει μια ποιοτική ομάδα και μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που την προσμετρούν στις ομάδες που θα αποτελέσουν έκπληξη με την πορεία τους. Η σεζόν ξεκινά με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νιόρ, για τη Λανς, με απώτερο στόχο τη διεκδίκηση και εξασφάλιση της ανόδου, αυτό δηλαδή που δεν πέτυχε η ομάδα πέρυσι. Παρελθόν ο κόουτς Κομπουαρέ, στη θέση του ήρθε ο Αλέν Καζανοβά, που δουλεύει ξανά έπειτα από απουσία ενός έτους απ’ τους πάγκους, μετά την αποχώρηση του απ’ την Τουλούζ. Οκτώ οι προσθήκες, αρκετά καλές οι περισσότερες για τα δεδομένα της κατηγορίας, άπαντες είναι σήμερα στην αποστολή και αναμένεται να αγωνιστούν. Έκανε καλά φιλικά η Λανς, με κορυφαίο όλων αυτό της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Άρσεναλ, στο κατάμεστο γήπεδο της. Μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και θα τη στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Επιλογές από Δανία και Γαλλία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου