Thursday, 25 April, 2024

Ελλείψει πολιτικών και φορέων που κάποτε ”έτρεχαν” η Γ.Σ. της Αναγέννησης

Πραγματοποιήθηκε με λιγότερο κόσμο από την προηγούμενη φορά (δεν ξεπερνούσαν τους 50 οι παρόντες και αν αφαιρέσεις κάποιους παίκτες κλπ η κατάσταση ήταν άσχημη)

η τακτική Γενική Συνέλευση της ιστορικής Αναγέννησης Γιαννιτσών. Με την τωρινή διοίκηση να είναι και η μοναδική υποψήφια να αναλάβει εκ νέου, τον Σύλλογο, ο κ. Σαββουλίδης συνεχίζει μια που όσοι ενδιαφερόντουσαν για την ομάδα έμειναν στα καφενεία της πόλης να το διατυμπανίζουν και όχι στη Συνέλευση. Το αξιοσημείωτο ήταν η πρωτόγνωρη έλλειψη φορέων της πόλης, που για περισσότερα από 20 χρόνια δήλωναν το παρόν σε συνελεύσεις της ομάδας.
Πρώτη φορά φέτος η έλλειψη φορέων ήταν εμφανής.
Φαίνεται πως η Α1 δεν κεντρίζει το ενδιαφέρον τους σε αντίθεση με άλλες χρονιές που πολιτικοί γέμιζαν την αίθουσα… σημεία των καιρών ή αδιαφορία για την ομάδα πλέον;
Ουσιαστικά τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο Διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον μοναδικό ενδιαφερόμενο κ. Σαββουλίδη που σε δηλώσεις του αρχικά στη Συνέλευση τόνισε ότι όποιος ενδιαφέρεται, ο ίδιος είναι ανοικτός να παραχωρήσει την ομάδα και ότι δεν παντρεύτηκε την καρέκλα.
Επίσης, υπήρξαν προτάσεις για δημιουργία νέων μελών και ενός club μελών με κάποια έξτρα προνόμια που θα βάζουν κάποια χρήματα για την ορθότερη λειτουργία της ομάδας, που θα συζητηθούν στην πορεία από το διοικητικό συμβούλιο…
Γιώργος Χατζηχρήστος/www.matiespellas.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου