Wednesday, 24 April, 2024

Αυξημένες ανάγκες για Αλμωπό Αριδαίας, αν παραχωρηθεί ο Μεντί στον Ηρακλή

Η διαφαινόμενη παραχώρηση του Σενεγαλέζου φορ, Κριστιάνο Μεντί, στον Ηρακλή, αυξάνει τις ανάγκες ενίσχυσης στην επίθεση για τον Αλμωπό Αριδαίας με δυο φορ αντί για έναν

Ο Γιώργος Τυριακίδης παράλληλα περιμένει και την απόκτηση μέσου και στόπερ, αφού στις 16/1 στρατεύονται οι Κώστας Σαμαρόπουλος και Κώστας Παπαγεωργίου. Ως τώρα από την ομάδα της Πέλλας έχει αποχωρήσει ο Λέντι Κουλάφι.
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Την έκδοση δελτίων στους δυο νεοαποκτηθέντες, Σεραφείμ Μωυσίδη και Στέφανο Ντόγο, περιμένουν οι «τριαινοφόροι», ώστε να κάνουν ντεμπούτο την Κυριακή, εντός με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Οι «πράσινοι» γυρνούν σήμερα στις προπονήσεις και συνεχίζουν τις αναζητήσεις για σέντερ φορ.
ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ» ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ
Μετά τους Αθανασιάδη, Λάμπρου, Λατινόπουλο, Χατζηαθανασίου, στον Αγροτικό Αστέρα από σήμερα εντείνουν τις προσπάθειες για νέες προσθήκες (σίγουρα τερματοφύλακα), αλλά και κάποιες αποχωρήσεις. Για τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες θα γίνει προσπάθεια ώστε να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή, εντός με τον Ηρακλή, με τους Ηλία Στογιάννη και Ηλία Προβατίδη να συναντούν μια πρώην ομάδα τους (αντίστροφα το ίδιο ισχύει για Βοσνιάδη, Καραντασιάδη, Κρυστάλλη).
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Μετά την έλευση των Μουτζίκου-Βασιλειάδη, οι «πράσινοι» αναζητούν έναν επιθετικό, ενώ ίσως να μην υπάρξει άλλη αποδέσμευση, ύστερα από τη φυγή του Γιαννιώτη. Οι δυο πρώτοι έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο στη φιλική ήττα του Σαββάτου, με 3-0 από την Κ20 του ΠΑΟΚ στη Σουρωτή.
ΝΑΟΥΣΑ: Χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα για μεταγραφές και αποδεσμεύσεις κυλούν οι πρώτες… ώρες του 2018 για την ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη, αλλά τα περισσότερα (σε αγωνιστικό αλλά και οικονομικό σχεδιασμό) θα καθοριστούν από το αν παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο ταλαντούχος επιθετικός, Κώστας Κωτσόπουλος).
pamebala.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου