Thursday, 25 April, 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Ξεκαθάρισμα… λογαριασμών για τελικό!

Μεγάλη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, όπου η Ένωση καλείται να υπερασπιστεί το «διπλό» 2-1 επί των «ερυθρόλευκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο «Δικέφαλος» πήρε μεγάλη νίκη στο Φάληρο στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ πανηγύρισαν τη νίκη 2-1 επί του Ολυμπιακού στον Πειραιά και καλούνται τώρα να… τελειώσουν την δουλειά για να συνεχίσουν την υπεράσπιση του τίτλου τους.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, μια και οι οπαδοί της ομάδας έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια που έχουν τεθεί στην κυκλοφορία και ετοιμάζουν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό εμφανίζονται έτοιμοι να παλέψουν με κάθε τους δύναμη για να φτάσουν στην ανατροπή. Ο Τάκης Λεμονής θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του νταμπλ και για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, ούτως ώστε να βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» στον τελικό.

Βέβαια, το έργο των Πειραιωτών δεν είναι εύκολο, καθώς τη φετινή χρονιά, ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μεγάλες αδυναμίες όταν αγωνίζεται εκτός του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ μετρά ήδη δύο ήττες από την ΑΕΚ στους τελευταίους μήνες, μία στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και μία στο φαληρικό γήπεδο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Newsbomb.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου