Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Άλλος ΠΑΟΚ με… νόμο Λουτσέσκου! 5 – 0 (vid όλα τα γκολ)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου το πήρε πάνω του και ο ΠΑΟΚ έχει μεταλλαχθεί προς το καλύτερο. Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν το αήττητο σερί τους και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ σε τέσσερα ματς

επικρατώντας του Λεβαδειακού με 5-0. Από δύο γκολ σκόραραν οι Κάμπος και Πρίγιοβιτς.
Ο νέος ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, αυτός που μετά το 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχει μεταλλαχθεί προς το καλύτερο διέλυσε τον Λεβαδειακό με 5-0.
Στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι στην Τούμπα, κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα γκολ. Αν μη τι άλλο ο κόσμος βλέπει θέαμα στην συμπρωτεύουσα, επισκεπτόμενος το συγκεκριμένο γήπεδο.
Πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση οι Κάμπος, Πρίγιοβιτς που αμφότεροι σκόραραν δύο τέρματα, ενώ το “χορό” της πεντάρας άνοιξε η δημιουργία Πέλκα που βρήκε ουσία από το δεξί πόδι του Μάτος για το 1-0.
Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει ένα καλό σερί τεσσάρων νικών σε ισάριθμους αγώνες, φτάνοντας τους 34 βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος.


Επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα και για τον Λεβαδειακό εντός έδρας “μάχη” με τον Παναθηναϊκό.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας (Τσίμιροτ 46′), Μαουρίσιο, Κάμπος, Πέλκας (Κουλούρης 77′), Λημνιός (Μπίσεσβαρ 64′), Πρίγιοβιτς.
Λεβαδειακός: Επασί, Αντιλέχου, Φρανσίσκο, Λεονάρντο, Ζαραδούκας (Μπελγκαζουανί 59′), Νιασέ (Μητρόπουλος 64′), Ομπιόρα, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόφσκι και Γιακουμάκης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου