Saturday, 27 April, 2024

«Χρυσή» η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αστυνομικών (vid)

Στην κορυφή της Ευρώπης, για τέταρτη φορά, ανέβηκε η εθνική ομάδα αστυνομικών. Η ελληνική ομάδα επιβλήθηκε της Λιθουανίας με 95-84 στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

που διεξήχθη από τις 24 Σεπτεμβρίου έως σήμερα στο κλειστό της Γλυφάδας και κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση, έχοντας απολογισμό πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αυτό ήταν επίσης το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο για την εθνική αστυνομικών σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ήταν πρώτη και αήττητη και στο Τορίνο το 2013.

Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση το βραβείο του MVP το κατέκτησε ο Χρήστος Ντακούλιας.

Μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου, ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας, Χάρης Φόρος σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που έκαναν. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε σωστά και να φτάσουμε στην κορυφή. Μπράβο στα παιδιά κι εύχομαι να το επαναλάβουμε».

Στο γήπεδο βρέθηκε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας που έκανε και την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές Ευρώπης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περικλής Δορκοφίκης.

sport24.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου