Friday, 29 March, 2024

ΕΚΑΣΚΕΜ: Εδεσσαϊκός B.C. – Α.Σ. Φίλιππος Ν. Πέλλας 62-53

Την 3η νίκη για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ, πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Εδεσσαϊκού, καθώς για την 5η αγωνιστική του θεσμού νίκησε εντός έδρας τον Φίλιππο Νέας Πέλλας με 62-53
Η ομάδα της Έδεσσας συνεχίζει την προετοιμασία της συμμετέχοντας ταυτόχρονα στον θεσμό του κυπέλλου. Ήδη ο Εδεσσαϊκός στην 1η αγωνιστική του κυπέλλου νίκησε εκτός έδρας τον Άθλο Αλεξάνδρειας με 47-54, την 2η αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από τους Ίκαρους Γιαννιτσών 51-59, την 3η αγωνιστική είχε «ρεπό» και την 4η αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 50-75.

Παρά την ήττα ο Α. Σ. Νέας Πέλλας “Ο Φίλιππος” άφησε ελπιδοφόρα μηνύματα καθώς έλειπαν και βασικοί παίκτες, λόγω τραυματισμών, και οι υπόλοιποι πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος κι έχασαν με μονοψήφια διαφορά (62-53 ημίχρονο 35-26). Αν μη τι άλλο η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι είναι εμφανής γεγονός που αφήνει αρκετά ικανοποιημένο τον κόουτς Δημητριάδη. Το σίγουρο είναι ότι η προσπάθεια συνεχίζεται με όρεξη και πολύ δουλειά αφού όλοι, παίκτες και προπονητές, είναι πεπεισμένοι ότι τα περιθώρια βελτίωσης αυτής της ομάδας είναι πολύ μεγάλα.
Επόμενη αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου, για τον Εδεσσαϊκό το Σάββατο 23/9 με αντίπαλο τον Άθλο Αλεξάνδρειας στο ΔΑΚ της Έδεσσας, με την ώρα του διεξαγωγής του αγώνα να μην έχει οριστεί ακόμα.

Για τον Φίλιππο το ταξίδι ξεκινά στις 7 του Οκτώβρη από το Λιτόχωρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς.
Διαιτητές: Καραμανλής Μπόϊτσης
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ BC: (Σταυρόπουλος): Πέτκος 10, Μαλλιάρης 9, Καραϊσαρίδης 1, Αντωνιάδης, Δουλκερίδης, Χατζηχαρίσης 11, Υφαντίδης 9, Μάρκου 6, Χαραλαμπίδης 7, Κληντσάρης 6, Ξυλουργίδης 1, Δοδόπουλος 2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ: (Κοκονάς), Παναγιωτίδης 4, Περπερίδης 11, Τσανακτσίδης 9, Οικονομόπουλος, Βουζίνας, Μπαλιάκας 16, Στογιος 4,Τσακμάκης 5, Δημτσούδης, Φαρδέλας 4.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου