Thursday, 28 March, 2024

Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στη Σκύδρα (foto)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/01/2018, στη Σκύδρα, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών

και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του Σκυδραϊκού.


Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 45 αθλητές γεννημένοι το 2005-06, δίνοντας μια σειρά από δύο ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας.


Στην φιλική ατμόσφαιρα και το πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από τον ανταγωνισμό που δέχθηκαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ της Σκύδρας.


Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, ο προπονητής των τμημάτων της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Χαράλαμπος Χαριτίδης: «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά φιλικών παιχνιδιών καθώς κυρίως τα παιδιά και μετά οι γονείς που παρευρέθησαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Βρισκόμαστε στην μέση της μπασκετικής μας χρονιάς και η ακαδημία μας μέχρι και το κλείσιμό της θα συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες φιλικούς για τους αθλητές της. Είναι πολύ σημαντικό κυρίως για τα μικρά παιδιά να νιώσουν την ένταση και την χαρά ενός αγώνα με άλλες ομάδες. Ευχαριστούμε την αντίπαλη ομάδα που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί μας για άλλη μία φορά. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη γιατί τα παιδιά είναι αυτά που μας την δίνουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται».
Γιάννης Κασιμίδης (υπεύθυνος προπονητής τμημάτων υποδομής): «Το σημαντικότερο όλων είναι ότι το πολύ όμορφο και επιτυχημένο τουρνουά εκπλήρωσε όλους τους στόχους του. Οι αθλητές μας απόλαυσαν τα παιχνίδια και ένοιωσαν την χαρά και τα μοναδικά συναισθήματα που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο τουρνουά ώστε τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα.


Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του Σκυδραϊκού για την διοργάνωση, την φιλοξενία, αλλά και την συνεργασία που έχουμε αναπτύξει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου