Thursday, 28 March, 2024

Συνεχίζει νικηφόρα το προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας μπάσκετ των ‘’Ικάρων’’ Γιαννιτσών 

Μετά την τελευταία  νίκη επί του Ατρομήτου Ν.Σάντας το προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας μπάσκετ “Ίκαροι” Γιαννιτσών  κατέκτησε την 4η συνεχόμενη νίκη

στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος  της Ε.ΚΑΣΚΕΜ, αυτή τη φορά απέναντι στον Αετό Κιλκίς με 50-34.

Η αγωνιστική εικόνα των νεαρών καλαθοσφαιριστών των Γιαννιτσών – παρά την διακοπή του Πάσχα και την απουσία τριών εκ των πρωταγωνιστών του τμήματος  -ήταν αρκετά καλή ενώ παράλληλα αναδεικνύει και τη δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου από τους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.

Οι παίκτες των “Ικάρων”  μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι, πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα με τον Αετό  να μειώνει στο τέλος στο τελικό 50-34.

Να σημειώσουμε την παρουσία αρκετών  φιλάθλων στις κερκίδες οι οποίοι απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι.

Ο Ιδρυτής της Ακαδημίας Σπόντης Νίκος ανέφερε σε δήλωσή του: «Για εμάς η 4η νίκη δεν ήταν  αυτοσκοπός, προέχουν άλλα πράγματα και η διδασκαλία των βασικών. Όταν όμως συνδυάζεται και με αποτέλεσμα, τότε είμαστε ικανοποιημένοι  για την χαρά  των  μικρών μας αθλητών. Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες μας ώστε να βοηθήσουν και ν’ αποκομίσουν αγωνιστική εμπειρία … Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Αετού Κιλκίς για το όμορφο και δυναμικό  μπάσκετ που έπαιξαν. ..”.

Σερέτης Θεολόγος (Ίκαροι) : “…”Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιλκίς για την προσπάθεια που κατέβαλε, έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι!… εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι απόλυτα όπως στον προηγούμενο αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να  παίξουμε  πιο έξυπνα και παγιώσαμε  μια διαφορά  πόντων τελειώνοντας το παιχνίδι.. Συνεχίζουμε για τον  επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος  και ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου