Friday, 26 April, 2024

“Ποδαρικό με το δεξί” για τους εφήβους των “Ικάρων” Γιαννιτσών που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη για το 2017

Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Έλλη Μυστακίδου” οι έφηβοι των “Ικάρων” Γιαννιτσών πραγματοποίησαν την ιδανικότερη πρεμιέρα στο Β’ γύρο

του Πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ και “μπήκαν με το δεξί” στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς 2017 παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ.

Η ομάδα του Νίκου Σπόντη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νεανικιής και αξιόμαχης ομάδας των Πιερίων και να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα με τελικό σκορ 84-49 , σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες των “Ικάρων” με την αγωνιστική τους ετοιμότητα, την όρεξη, τον ενθουσιασμό και την ενέργεια στο σύνολο τους πέτυχαν την πρώτη νίκη της χρονιάς , η οποία σίγουρα θα παίξει καθοριστικό αγωνιστικό και ψυχολογικό παράγοντα στην εξέλιξη της δύσκολης συνέχειας.

Ο κόουτς Νίκος Σπόντης εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των γιορτών, για να δουλέψει ουσιαστικά στη βελτίωση της ομάδας και να διορθώσει τα λάθη που εντόπισε. Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία, αλλά και στην επίθεση γεγονός που φάνηκε στο παρκέ με την απόδοση όλων των νεαρών παικτών, που εκμεταλλευόμενοι τη δυνατή άμυνα, το τρέξιμο και τους συνεχείς αιφνιδιασμούς παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για τις επερχόμενες αγωνιστικές του εφηβικού πρωταθλήματος. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες του ρόστερ οι οποίοι μάλιστα χρίστηκαν και σκόρερ.

“Ποδαρικό με το δεξί” για τους εφήβους των “Ικάρων” Γιαννιτσών που πέτυχαν την πρώτη τους νίκη για το 2017

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου