Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πειθαρχική δίωξη της EuroLeague για υπεράριθμους θεατές!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει έντονα το φάσμα της τιμωρίας από την EuroLeague μετά τον πρώτο προημιτελικό της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε.Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή έχει ξεκινήσει ήδη της διαδικασίες και αυτό λόγω των υπεράριθμων φιλάθλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Κάτι που είχε συμβεί και τη σεζόν 2012-13 σε παιχνίδι των playoffs με τη Μπαρτσελόνα!

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ωστόσο η EuroLeague έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη, με την «πράσινη» ΚΑΕ να κινδυνεύει ακόμα και με βαριά τιμωρία.

Τι σημαίνει αυτό; Από… προειδοποίηση μέχρι και αποβολή από τη διοργάνωση. Βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός 72 ωρών και γι’ αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει κίνδυνος για το 2ο ματς της σειράς την Πέμπτη το βράδυ. Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ισχύσει μια ενδεχόμενη ποινή από φέτος (σ.σ. σε περίπτωση 5ου αγώνα).

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με α) απλή προειδοποίηση, β) χρηματικό πρόστιμο μέχρι 30.000 ευρώ, γ) προσωρινή απώλεια στα οικονομικά οφέλη για έναν χρόνο, δ) προσωρινή αποβολή από την EuroLeague για μια σεζόν ε) προσωρινή απώλεια της θέσης στο κυβερνητικό σώμα της εταιρίας (ECA) και στ) τιμωρία της έδρας!

gazzetta.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου