Thursday, 28 March, 2024

Νίκη για τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» επί του ΑΟΚ Γουμένισσας 67-53 και συνέχεια στα Play Offs της Α΄

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας»

καθώς επικράτησε του ΑΟΚ Γουμένισσας με 67-53. Μία νίκη που τον οδηγεί στην 4η θέση της βαθμολογίας και του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει την προσπάθεια του στην Α΄ φάση των Play Offs της Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., αντιμετωπίζοντας την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας. Είναι μια σημαντική στιγμή για την ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», που έξι χρόνια από την ίδρυση της, καταφέρνει να συμμετάσχει στην κορυφαία διαδικασία του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α’ κατηγορίας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Είναι μια σπουδαία διάκριση για τους αθλητές της ομάδας, που κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα στα Play Offs 2017. Άλλωστε η συμμετοχή αυτών των παιδιών στην κορυφαία στιγμή του πρωταθλήματος, θα είναι η «αμοιβή» τους και η επιβράβευση όλων των προσπαθειών τους. Είναι σημαντική διάκριση για τον κόουτς της ομάδας Λάζαρο Λούση, που κατάφερε να «οδηγήσει το καράβι της ομάδας» στα Play Offs 2017, κάνοντας όλο τον «μπασκετικό κόσμο» της Κεντρικής Μακεδονίας, να στρέψει ξανά το βλέμμα του στην πόλη της Έδεσσας.

Τέλος είναι ιδιαίτερη στιγμή και για τους ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου, αλλά και για όλους όσους βοήθησαν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, αφού για να υποστηρίξουν την ομάδα έδωσαν χρόνο, χρήμα και τελικά «κατέθεσαν και την ψυχή τους», για να έρθει αυτή η διάκριση. Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης  ο ΓΑΣ, αν και δεν ξεκίνησε  καλά την αναμέτρηση γρήγορα πήρε προβάδισμα στο σκορ, βρίσκοντας επιθετικές λύσεις με τους Τότλη και Υφαντίδη ( 13-7 το 1ο δεκάλεπτο). Στη συνέχεια με την ομάδα να πιέζει στα 3/4 του γηπέδου, κατάφερε να κλέψει μπάλες και σταδιακά να χτίσει μια σημαντική διαφορά ( 29-21 στο ημίχρονο). Στο 3ο δεκάλεπτο ο «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεση του στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύσει την κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα της Γουμένισσα. Στην επίθεση οι Δοδόπουλος, Μποζίνης και Υφαντίδης συνέχισαν να σκοράρουν, διατηρώντας τη διαφορά πάνω από τους 15 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο κόουτς Λούσης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε νικήτρια την ομάδα της πόλης μας με 67-53, με τους παίκτες και τους φίλους της ομάδα να χαίρονται τη στιγμή.

Διαιτητές: Χατζημπαλίδης, Καραμανλής

Τα δεκάλεπτα: 13-7, 29-21 (ημιχ), 52-35, 67-53(τελικό).

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Λούσης Λ.): Μποζίνης 10, Γεωργιάδης 3(1), Υφαντίδης 21(2), Λούσης 3(1), Μαλλιάρης 2, Μπίκου, Τότλης 12, Δημητρόπουλος 3 (1), Βεκόπουλος, Δουλκερίδης, Χαραλαμπίδης 2, Δοδόπουλος 11(1) .

ΑΟΚ Γουμένισσας (Κουπάνης): Σανίδας, Τζάκος, Τάσιος, Κώστας, Τάτσης Π. Γότσος, Τάτσης Τζιτζίδης, Γερακάρτσης, Σπυρόπουλος

-Ο πρώτος αγώνας για τα Play Offs με τον ΑΟΚ Βέροιας, ορίστηκε για το Σάββατο   8-4-2017 στις 20:00 στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας, στη Βέροια. Η Διοίκηση του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» καλεί τους φιλάθλους της πόλης, να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για να «σπάσει την έδρα» της γηπεδούχου ομάδας.

Νίκη για τον «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» επί του ΑΟΚ Γουμένισσας 67-53

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου