Friday, 19 April, 2024

Μπάσκετ: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός

Νίκη μέσα στο ΣΕΦ στον τελευταίο τελικό της σειράς πέτυχε ο Παναθηναϊκός και στέφθηκε άξια πρωταθλητής. Το παιχνίδι διεκόπη στην τέταρτη περίοδο

από κροτίδες και καπνογόνα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο οι γνωστοί «επιστήμονες» που δεν άντεξαν την ήττα της ομάδας τους.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδειξε πως δίκαια επανέρχεται στην κορυφή της Ελλάδας με την εικόνα της μέσα στο γήπεδο σήμερα, αλλά και σε όλη τη σειρά των τελικών. Το παιχνίδι παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα, από τους ανεγκέφαλους φιλάθλους του Ολυμπιακού που δεν άντεξαν να δουν τον αιώνιο αντίπαλό τους να στέφεται πρωταθλητής στην έδρα τους. paompasketΟι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι μετά τη ρίψη των κροτίδων στο παρκέ και διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το ματς. Με μόλις ενάμιση λεπτό να απομένει και το σκορ στο 49-66, ήταν αδύνατο να αλλάξει κάτι. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια του γηπέδου, ενώ είναι άγνωστο το πού θα πραγματοποιηθεί η απονομή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ρίψη των αντικειμένων αποτέλεσε οργανωμένο σχέδιο και όχι μεμονωμένη κίνηση ανεγκέφαλου οπαδού. Για το λόγο αυτό η τιμωρία του Ολυμπιακού αν δεν είναι εξοντωτική, θα μιλάμε για σκάνδαλο.Δεκάλεπτα: 17-14, 27-36, 37-57, 51-66

Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μιλουτίνοβ 6, Πρίντεζης 4, Παπανικολάου 7 (1), Μάντζαρης 6 (2), Σπανούλης 9 (1), Γκριν 4, Μπιρτς, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 3 (1), Αγραβάνης 10 (2).

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 2, Τζέιμς 11 (1), Φελντέιν, Γκιστ 4, Γκάμπριελ 3 (1), Ρίβερς 13 (3), Φώτσης 3 (1), Παππάς 10 (2), Μπουρούσης 8, Καλάθης 12 (2).

Thesspress – zougla

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου