Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μπάσκετ ΕΚΑΣΚΕΜ: Εδεσσαϊκός BC – Ίκαροι Γιαννιτσών 74-73

Με ένα πόντο διαφορά (74-73) ηττήθηκε η ανδρική ομάδα των “Ικάρων” Γιαννιτσών από τον ισχυρό γηπεδούχο “Εδεσσαϊκό” BC στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚΕΜ που διεξήχθη στην Έδεσσα.

Ο αγώνας είχε συναρπαστική εξέλιξη, με την ομάδα των Γιαννιτσών να μειώνει στον πόντο ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την λήξη, αλλά να σπαταλά το τελευταίο σουτ και την ευκαιρία να σημειώσει μιά επική ανατροπή.

Ο Εδεσσαϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ,προηγήθηκε αρκετές φορές, αλλά οι “Ίκαροι” δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πάλεψαν το παιχνίδι, δείχνοντας χαρακτήρα ειδικά στο γ’ και τελευταίο δεκάλεπτο όπου το ντέρμπυ πήρε “άγρια” ομορφιά, πηγαίνοντας καλάθι- καλάθι.

Γενικά το συγκρότημα του προπονητή Κώστα Ντουβαλέτη πλήρωσε το μουδιασμένο ξεκίνημα του α’ δεκάλεπτου και το μεγάλο αριθμό λαθών στα οποία υπέπεσε στη διάρκεια του ματς, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η έμπειρη και ποιοτική ομάδας της Έδεσσας για την τελική επικράτηση.

Η ομάδα των “Ικάρων”, νεοφώτιστη στην κατηγορία, εμφάνισε αδυναμίες κυρίως στην ομαδική λειτουργία της επίθεσης, αλλά δεν προβλημάτισε καθώς τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού της άφησαν υποσχέσεις για μια ανταγωνιστική συνέχεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

*φωτο αρχείου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου