Saturday, 20 April, 2024

Εύκολη επικράτηση για το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί του «ΓΑΣ Μελίκης»

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 12/12/2016

στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδου, επί του ΓΑΣ Μελίκης, με σκορ 64-46.

Σε ένα γρήγορο, για τα δεδομένα της ηλικίας, σε ρυθμό παιχνίδι και με πολλές ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες ο Μέγας κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι  στο πρώτο ημίχρονο ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ χωρίς όμως να έχουνε πάρει ποτέ σημαντική διαφορά. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με την διαφορά να είναι στους τρεις πόντους , 26-23. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας  πιέζοντας αμυντικά σε όλο το γήπεδο ανάγκασε την Μελίκη να κάνει πολλά λάθη, καταφέρνοντας έτσι στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, να πάρει μια διαφορά 11 πόντων,45-34. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μελίκη προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς ο Μέγας συνέχισε να παίζει καλή άμυνα και να αυξάνει την διαφορά συνεχώς τελειώνοντας το παιχνίδι με σκορ 64-46.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την απόδοσή τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κακοί στο πρώτο σε άμυνα και επίθεση. Ευτυχώς μπορέσαμε να επανέλθουμε και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Παίξαμε καλή άμυνα σε καίριες στιγμές και αυτό ήταν που μας έδωσε την ώθηση για την νίκη. Καταφέραμε να κλέψουμε πολλές φορές την μπάλα από την πίεση που κάναμε και έτσι μας δινόταν η ευκαιρία να τρέξουμε στους αιφνιδιασμούς και να πετυχαίνουμε εύκολα καλάθια. Έτσι χτίσαμε μία διαφορά που κρατήσαμε μέχρι τέλους. Χρειαζόμαστε περισσότερο πάθος επιθετικά και αυτό σιγά-σιγά με τα παιχνίδια αρχίζει να εμφανίζεται. Αμυντικά παρόλο που ήμασταν σήμερα καλοί κάναμε πάρα πολλά φάουλ και δίναμε στον αντίπαλο πολλές βολές από πολύ νωρίς. Τέλος να πω συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα της Μελίκης για την προσπάθειά τους και την συμπεριφορά που είχαν μέσα στο γήπεδο».

Τα δεκάλεπτα:  17–09,  12–17, 16–08, 19–12.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Πασσαλής Γ., Μπαντιμαρούδης Θ. , Μπάρπας Δ. 3π., Σωτηρίου Ν. , Μπαλτζίδης Σ., Κουβρούκης Γ. 2π., Καλβάκης Α. 12π., Στόιτσης Κ. 35π., Καραπάνος Ν. 5π., Βασιλειάδης Δ. 4π., Καραλής Α. , Μπατζάκης Γ. 3π.

ΓΑΣ Μελίκης (Προπονητής :Ι. Ασλανίδης): Μαγαλιός Σ., Μπούθας Ν. 7π., Στάκταρης Χ. 10π., Αντωνόπουλος Θ. 5π., Εσέρπογλου Θ., Κίτσας Π., Ντόγκας Σ., Ζιάννας Α., Παπάζογλου Ε., Τζαφέρης Χ. 9π., Τζαφέρης Σ. 2π., Ρούντος Κ. 13π.

Εύκολη επικράτηση για το παιδικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών επί του «ΓΑΣ Μελίκης»

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου