Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανάδειξη νέου ΔΣ στους “Ικαρους Γιαννιτσών”

Ο καύσωνας και η ξεκούραση του καλοκαιριού φαίνεται ότι δεν αποτελούν τροχοπέδη για το σχεδιασμό της καινούργιας μπασκετικής σεζόν 2017-18 των “Ίκάρων” Γιαννιτσών

Έτσι ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της πρωτοπόρας Καλαθοσφαιριστικής Ακαδημίας.
Οι στόχοι του νέου διοικητικού σχήματος, είναι οι ακόλουθοι:
• ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων υποστήριξης των δραστηριοτήτων του Συλλόγου.
• η πρόθεση συνέχειας και αξιοποίησης του έργου της προηγούμενης διοίκησης,
• η δέσμευση όλων των μελών της νέας διοίκησης για διαρκή προσπάθεια προσφοράς και υποστήριξης προς τους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του συλλόγου σε μια ιδιαίτερα απαιτητική εποχή καθώς επίσης
• η ανάδειξη του σωματείου ως ένα πρότυπο – μοντέλο, το οποίο θα λειτουργεί ως αθλητική κυψέλη και πόλος έλξης στην αθλητική κοινότητα και του οποίου το αθλητικό και κοινωνικό έργο, θα είναι εμφανώς αναγνωρίσιμο από τις τοπικές κοινωνίες και τους αρμόδιους θεσμικούς δημόσιους και αθλητικούς φορείς.
Με την ολοκλήρωση της εκλογής και της συγκρότησης σε Σώμα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συλλόγου είναι η ακόλουθη:
Γραμματικού Ευάγγελος : Πρόεδρος
Μάνος Χρήστος: Αντιπρόεδρος
Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος: Γενικός Γραμματέας
Μάνος Ιωάννης: Ταμίας
Καρυπίδου Φωτεινή, Πατσιόλης Βασίλειος, Αρβανιτίδης Σπύρος (Νομικός Σύμβουλος): Μέλη

Ο νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Γραμματικού Ευάγγελος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος Γεωργικών εφοδίων στα Γιαννιτσά και συνιδιοκτήτης της εταιρίας γεωργικών συμβούλων Ergopartners Ο.Ε που έχει έδρα στα Γιαννιτσά κ ασχολείται με την εκπόνηση προγραμμάτων για αγρότες και Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης (Δηλώσεις Ο. Σ. Δ. Ε).

Γραμματικού Ευάγγελος: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα εμπλακώ ενεργά στα διοικητικά των Ικάρων Γιαννιτσών. Η γνωριμία μας με τον Νίκο Σποντη και τον Θεολόγο Σερέτη έγινε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όπου βοήθησα σαν χορηγός την ανδρική ομάδα, η οποία με προπονητή τον φίλο μου Κώστα Ντουβαλέτη κατάφερε ύστερα από μια εξαιρετική χρονιά, πέρα από κάθε προγνωστικά, να τερματίσει πρωταθλήτρια στην Β´ κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΜ και να προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία. Μετά από 25 χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας μου στα μπασκετικά δρώμενα σαν αθλητής, σαν προπονητής και σαν φίλαθλος έψαχνα μια ευκαιρία για να συνεχίσω να προσφέρω στο άθλημα που αγαπώ και δεν μπορούσα να μην αποδεχτώ την τιμητική πρόταση των Ικάρων να αναλάβω Πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Στόχος μου να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που με ήθος και ρεαλισμό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μου τα Γιαννιτσά”.

Σπόντης Νίκος:
“Με ενθουσιασμό και όραμα όλοι οι εκλεγέντες μαζί με όλα τα μέλη μας, τους φίλους του μπάσκετ και σύσσωμο το προπονητικό τημ, συνεχίζουμε την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις, για την νεολαία μας και την ανάδειξη του Δήμου μας ως μπασκετική δύναμη. Από σήμερα κάθε συντοπίτης -σα που επιθυμεί, μπορεί να απευθύνεται σε όποιο μέλος του Δ.Σ. γνωρίζει, ενισχύοντας έτσι την κοινή μας προσπάθεια. Κυρίως όμως καλούμε όλα τα παιδιά να μην διστάσουν να έλθουν στους “Ίκαρους” και να ζήσουν την μοναδικότητα εμπειριών και συναισθημάτων που χαρίζει η καλαθοσφαίριση… Με την βοήθεια όλων σας, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου