Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ήττα των Ικάρων από τον Πανεδεσσαϊκό BC

Ήττα επιφύλαξε η κυριακάτικη αγωνιστική του κυπέλλου μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ στο ανδρικό τμήμα των “Ικάρων” Γιαννιτσών.
Η ομάδα των Γιαννιτσών, αν και πάλεψε για την πέμπτη συνεχόμενη νίκη, ηττήθηκε από τον Εδεσσαϊκό BC, με 49-62, χάνοντας το νικηφόρο σερί της.
Το ξεκίνημα του αγώνα ήτανε νευρικό και από τις δύο ομάδες, όπως άλλωστε μαρτυρά το σκορ του 1ου δεκαλέπτου 10-12.
Στο 2ο δεκάλεπτο, η ομάδα των “Ικάρων” βελτίωσε το παιχνίδι της και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 29-19.
Στο β’ ημίχρονο οι αθλητές της Έδεσσας παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι, κατά κύριο λόγο στην επίθεση, και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των “Ικάρων” στα ελεύθερα σουτ μείωσαν την διαφορά με το σκορ της τρίτης περιόδου να τελειώνει στο 45-41 για τους γηπεδούχους.


Όμως στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, στο τελευταίο δεκάλεπτο η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος των φιλοξενούμενων καθώς οι “Ίκαροι” παρουσιάστηκαν αγνώριστοι στο παρκέ, χωρίς καθαρό μυαλό και με πολλά λάθη στις επιλογές τους, δίνοντας την ευκαιρία στον έμπειρο Εδεσσαικό να κάνει την ανατροπή και από το -10 να επικρατήσει με το τελικό 49-62.
Η εμφάνιση των αθλητών των “Ικάρων”, παρά την αποκαρδιωτική παρουσία της τρίτης περιόδου και το ατυχές τελικό αποτέλεσμα, κρίνεται θετική ενώ τα λάθη που στοίχισαν την νίκη αναμένεται να διορθωθούν από το τεχνικό επιτελείο των “Ικάρων” ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί σύμφωνα με τις δυνατότητες της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου