Friday, 19 April, 2024

Ήττα για τις Παγκορασίδες των Ικάρων Γιαννιτσών παρά την καλή εμφάνιση!

Πάρα την τιτάνια προσπάθεια που κατέβαλλαν οι μικρές παίκτριες- παγκορασίδες της Ακαδημίας μπάσκετ “Ίκαροι” Γιαννιτσών δεν μπόρεσαν

να πανηγυρίσουν τη νίκη, καθώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν ηττήθηκαν, εντός έδρας, από την ΑΓΕ Πιερίας.

Το παιχνίδι ήταν σχετικά αμφίρροπο καθόλη την διάρκεια του , με τις παίκτριες του Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χάνοντας με μικρή διαφορά χάρις στην δική τους νευρικότητα και στην καλή επίθεση των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να ξεφύγουν από την άμυνα των γηπεδούχων πετυχαίνοντας ελεύθερα σουτ .

Στην επανάληψη οι παίκτριες των “Ικάρων” πάλεψαν για την ανατροπή μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, η οποία όμως δεν κατάφερε να λάβει σάρκα και οστά και έτσι οι φιλοξενούμενες πανηγύρισαν την τελική νίκη με 18 πόντους διαφορά. Δυστυχώς τον ωραίο αγώνα στο παρκέ επισκίασε η άκρως προκλητική συμπεριφορά του προπονητικού τιμ της ομάδας της Κατερίνης που από την αρχή της αναμέτρησης, με πρωτοφανείς συνεχείς μεθοδεύσεις και ανήκουστες πρακτικές πίεσης στη νεανική γραμματεία του αγώνα, αλλά και στον διαιτητή του αγώνα, προσπάθησε με κάθε τρόπο να εκμαιεύσει το αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένταση (δόθηκαν δύο τεχνικές ποινές), και προξενώντας αλγεινή εντύπωση στους γονείς των μικρών κοριτσιών που έπαιζαν στο παρκέ.

Σπόντης Νίκος: «Θα ήθελα να συγχαρώ τις μικρές μας παίκτριες που παίζοντας απέναντι σε μια πιο έμπειρη και ηλικιακά – μέχρι και τρία χρόνια- μεγαλύτερη ομάδα, έδειξαν τα ψυχικά και μπασκετικά τους αποθέματα και τις τεράστιες δυνατότητες τους ..Δεν φοβήθηκαν τον αγώνα , έπαιξαν όλες σαν λιονταρίνες και πραγματικές “Ικαρίνες”, παρουσιάζοντας ένα μαχητικό σύνολο που μας γεμίζει με αισιοδοξία για μεγάλα πράγματα στο μέλλον!…Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της Κατερίνης που ήταν άκρως ανταγωνιστικές !…Δεν μπορώ να παραβλέψω όμως τα θλιβερά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν οι φιλοξενούμενοι προπονητές -και ιδιαίτερα η νεαρή συνάδελφος της Πιερίας- και τα οποία αμαύρωσαν και δυναμίτισαν ,μια όμορφη ατμόσφαιρα που πάντοτε επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας!…Στις τρυφερές αυτές ηλικίες το υγειές αθλητικό παράδειγμα και η αντίστοιχη διαπαιδαγώγηση είναι αυτή που πρέπει να έχει πρωτεύοντα ρόλο στις συναντήσεις και όχι το αποτέλεσμα».

Σερέτης Θεολόγος: «…Αξίζουν πολλά μπράβο στα κορίτσια και των δύο ομάδων για το ελκυστικό μπάσκετ και τις δυνατές συγκινήσεις που μας προσέφεραν !…Για τα μικρά μας κορίτσια δεν έχω να πω παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιτάνια προσπάθεια τους να κερδίσουν ένα δύσκολο αγώνα. Μας έκαναν υπερήφανους με το πείσμα τους, την ενέργεια που έβγαλαν, την αυτοθυσία τους παρά την απειρία και το νεαρό της ηλικίας τους. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για αυτή την ομάδα που είναι πολλά υποσχόμενη και θα μεγαλουργήσει εάν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ενθουσιασμό! Συγχαρητήρια»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου