Wednesday, 24 April, 2024

6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου με τη συμμετοχή της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών

Με φθινοπωρινό καιρό και με 209 αθλητές να παίρνουν εκκίνηση διεξήχθη ο 6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

του νομού Κιλκίς. Αφιερωμένος στην προστασία των υδάτινων πόρων της περιοχής  και με φετινό σύνθημα «Νερό πηγή ζωής και όχι κέρδους» έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

paiko-marathon

Στον Ορεινό  Ημιμαραθώνιο Πάικου, συμμετείχε η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών. Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο ήταν αφιερωμένος στην προσπάθεια των κατοίκων του νομού ενάντια σε κάθε είδους καταπάτησης και καταστροφής του φυσικού κάλλους της περιοχής με στόχο το κέρδος.

agonaspaiko

Οι δρομείς που συμμετείχαν στον αγώνα έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πανέμορφη διαδρομή, αλλά και από την πολύ καλή οργάνωση. Στον αγώνα που έχει γίνει θεσμός πλέον κάθε Νοέμβρη, νικητής αναδείχθηκε ο   Δημήτρης Σελέτης  με επίδοση 1.47.25. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ευάγγελος Νούλας. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Μαρία Αποστόλου με χρόνο 2:24:43 που αποτελεί ρεκόρ αγώνα στις γυναίκες.

paikoagonas

paikomarathon1

Με την  Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών αγωνίστηκαν οι: Ασπρομάτης Μηνάς 2:30:55, Δαμιανίδης Μωυσής 2:51:52, Σιταράς Απόστολος 2:59:18, Χατζηδήμου Ανδρέας 3:14:37, Χρυσοστομάκης Ιωάννης 3:26:12, Χρυσανθίδης Ιωάννης 3:26:25, Τριχίδης Χρήστος 3:54:05.

 

6ος Ημιμαραθώνιος Πάικου με τη συμμετοχή της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου