Thursday, 28 March, 2024

Ποδηλατικοί αγώνες στη Ναυπακτία

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλε, υλοποιεί για 7η χρονιά

σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ανοιχτούς Ποδηλατικούς Αγώνες road & mtb στην Άνω Χώρα.
Μεγάλος ο αριθμός των επισκεπτών και συνοδών που παρευρίσκονται σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, παρακολουθώντας από κοντά τη προσπάθεια των αγωνιζομένων και απολαμβάνοντας τη φυσική ομορφιά της Ορεινής Ναυπακτίας.

Όλα έτοιμα λοιπόν, στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, για το ραντεβού δρόμου και ορεινής ποδηλασίας, με Γκίνη, Συρίγο, Ζιάκα, Στρουμπούλη και περισσότερους από 150 ποδηλάτες οι αγώνες 26 & 27 Αυγούστου
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το μεγάλο ραντεβού για τους φίλους της ορεινής και δρόμου ποδηλασίας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Αυγούστου, στην περιοχή της Άνω Χώρας Ορεινής Ναυπακτίας.Αγώνες που γίνονται για 7η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.
Διοργανώτρια είναι η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε, στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας ή οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ναυπακτίας, προσκαλούν για 7η φορά τους φίλους της ποδηλασίας, σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία.
«Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο 26 & 27 Αυγούστου. Επιδίωξή μας είναι πάντα να περάσουν πρώτα απ’ όλα όμορφα όσοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Για όλους εμάς είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας ο οποίος αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές της περιοχής», δήλωσε ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης Τάσος Ξύδης.

Το Σάββατο 26/08, στις 18:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου 35 χλμ. και την Κυριακή 27/08, στις 10:30π.μ. οι δύο αγώνες ορεινής ποδηλασίας απόστασης 26 χλμ. (μικρή διαδρομή με υψομετρικά 735) και 40 χλμ. (μεγάλη διαδρομή με υψομετρικά 1100). Επίσης την Κυριακή 27/08 (10:30) θα υλοποιείτε το Juniorbike από 4-9 ετών στην πλατεία της εκκλησίας, ενώ θα έχει προηγηθεί το “Αντάμωμα” το προηγούμενο βράδυ (21:00), στην κεντρική πλατεία της Άνω Χώρας με φιλέματα μεταξύ των αγωνιζόμενων, των επισκεπτών και των κατοίκων.
Συμμετέχουν Βαλκανιονίκες και πανελλήνιοι πρωταθλητές- τριες καθώς και μέλη της εθνικής ομάδας ορεινής ποδηλασίαςόπως οι Γκίνης Γιώργος, Συρίγος Ορφέας, ΖιάκαςΒασίλης,Στρουμπούλη Δανάη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 20 Αυγούστου, στις 24:00 και γίνονται στο επίσημο site του αγώνα, το www.bike.prasinomple.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου