Friday, 29 March, 2024

Ο Ιμβριώτης Γεώργιος, του  Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων –νεανίδων» στη Λετονία

Στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας taekwondo «εφήβων-νεανίδων» πριν το μεγάλο ραντεβού για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα taekwondo που θα πραγματοποιηθεί 21-25 Οκτωβρίου 2015 στη Ρίγα της Λετονίας.DSC07944

Μέλος της εθνικής ο αθλητής Ιμβριώτης Γεώργιος που θα αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα στην κατηγορία των -63Kgr, συνεχίζει την προετοιμασία του στο προπονητήριο της Ένωσης taekwondo Βορείου Έλλάδος μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές-τριες έχοντας στόχο μια καλή εμφάνιση και διακρίσεις.

Το Δ.Σ. του συλλόγου  «Φίλιππος» Γιαννιτσών και οι προπονητές Γαβριηλίδης Ιωάννης 7ο Dan και η Ολυμπιονίκης του taekwondo Έλλη Μυστακίδου 4οDan, εύχονται καλή επιτυχία και πολλές -πολλές διακρίσεις.

Η εθνική ομάδα εφήβων –νεανίδων είναι:

Έφηβοι: Παυλίτσας Ιωάννης -45 Kgr, Ραψομανίκης Διονύσιος -48 Kgr, Τουρουνίδης Ιωάννης -51 Kgr, Χαγιάς Παναγιώτης -55 Kgr, Αμερικάνος Δημήτριος -59 Kgr, Ιμβριώτης Γεώργιος -63 Kgr, Σκούρτης Ιωάννης -68 Kgr, Καναρίου Αλέξανδρος -73 Kgr, Καλιφώνης Χριστόφορος -78 Kgr, Γιαμαλάκης Νικόλαος +78 Kgr.

Νεάνιδες: Φλουτσάκου Μαρία -42 Kgr, Ξενάκη Εμμανουέλα -44 Kgr, Καγιάνη Αντωνία -46Kgr, Παλαχούτη Εργίνα -49 Kgr, Τυρολόγου Χριστιάνα -52 Kgr, Ασλάνογλου Μαρία -55 Kgr, Τζέλη Κων/να -59 Kgr, Κουκουμέλου Μαρία -63 Kgr, Τζέλου Κατερίνα -68 Kgr, Κωνσταντινιίδου Αναστασία +68 Kgr.

Οι πρωταθλητές του Α.Σ. taekwondo «Φίλιππος» Γιαννιτσών, στο διεθνές μήτινγκ στο Βελιγράδι, με την επίλεκτη ομάδα  της Ένωσης taekwondo Βορείου Έλλάδος.

DSCI1023

Τα αστέρια του Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών, και πρωταθλητές στα ενωσιακά πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος, Τσεκούρα Αμαλία, Κατσιούδη Μαγδαληνή, Μπαρλάκα Άννα-Μαρία και Κουδέρης Πασχάλης, θα δώσουν το παρόν στο διεθνές μήτινγκ του Βελιγραδίου με την επίλεκτη ομάδα της Ένωσης taekwondo Βορείου Έλλάδος από 9-11 Οκτωβρίου 2015.

Το διεθνές μήτινγκ στο Βελιγράδι ανήκει στην κατηγορία G1 που σημαίνει ότι έχει βαθμολογία για την Ολυμπιάδα και αγωνίζονται περισσότεροι από 1200 αθλητές-τριες από όλο τον κόσμο.

Οι προπονητές Γαβριηλίδης Ιωάννης 7ο Dan και η Ολυμπιονίκης του taekwondo Έλλη Μυστακίδου 4οDan, εύχονται το καλύτερο γι’ αυτά τα παιδιά που έχουν φέρει και στο παρελθόν διακρίσεις και επιτυχίες στην Ελλάδα και στα Γιαννιτσά και μας είπαν τα εξής μεταξύ των άλλων: « δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για έναν προπονητή να βλέπει αθλητές-τριες του να διακρίνονται τόσο με το σύλλογο όσο και με τις εθνικές ομάδες. Είναι αθλητές με εμπειρία, παρά το μικρό της ηλικίας τους και πιστεύουμε σε διακρίσεις. Ευχόμαστε στην Τσεκούρα Αμαλία, στην Κατσιούδη Μαγδαληνή, στην Μπαρλάκα Άννα-Μαρία και στον Κουδέρη Πασχάλη μία θέση στο βάθρο και στον Ιμβριώτη Γεώργιο  να χαρίσει στην πόλη μας και στην Ελλάδα ένα Ευρωπαϊκό μετάλλιο όπως έκανε πριν 2 χρόνια η Τσεκούρα Αμαλία στην Πορτογαλία.

Ο Ιμβριώτης Γεώργιος, του  Α.Σ. «Φίλιππος» Γιαννιτσών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo «εφήβων –νεανίδων» στη Λετονία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου