Friday, 26 April, 2024

Οι αγώνες των τμημάτων βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών

Τρεις αγώνες είχαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα τμήματα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, ενώ αναμένεται άλλος ένας σήμερα (5/12/2017)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Το γυναικείο τμήμα έχασε το Σάββατο εκτός έδρας από το Ναύαρχο Βότση με σκορ 3-0 (25-7, 25-20, 25-14). Αν εξαιρέσει κανείς το 2ο σετ, το παιχνίδι φάνηκε εύκολο για το Βότση. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του Β1 ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Στη μέση του πρωταθλήματος ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το επόμενο σαββατοκύριακο θα δώσει το πιο μακρινό εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Βύσσας.Η σύνθεση της ομάδας: #1 Νατάσα Δόσπρα, #2 Ειρήνη Αλατζίδου, #3 Χριστιάνα Μάτση, #5 Δέσποινα Μακρίδου, #6 Σοφία Παπαδοπούλου, #7 Ευθυμία Σιγκούδη, #8 Αντιγόνη Μαβίδου, #9 Κατερίνα Καβάλη (λ), #11 Ελένη Σαλτσίδου (λ), #12 Χριστίνα Μάγου, #15 Κική Καραφωτάκη, #19 Γεωργία Παπανικολάου. Όλες οι αθλήτριες της αποστολής είχαν χρόνο συμμετοχής. Προπονητής: Κώστας Τζούρος.

Η πρώτη επιτυχία της χρονιάς είναι γεγονός. Η ομάδα των νεανίδων κέρδισε χθες στην Κατερίνη τον Αρχέλαο και είναι πλέον πρωταθλήτρια της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 1-3. Για το τέλος του πρωταθλήματος, απομένει άλλος ένας αγώνας με τους Πάνθηρες Κοζάνης στα Γιαννιτσά.

Το Σαββατοκύριακο έκαναν το ντεμπούτο τους για φέτος οι παγκορασίδες. Ο πρώτος τους αγώνας μάλιστα σημειώθηκε με επιτυχία, αφού κέρδισαν τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με σκορ 3-1.

Όσον αφορά τις κορασίδες του συλλόγου, ο Μέγας Αλέξανδρος 1 είχε ρεπό. Ο επόμενός του αγώνας θα είναι με τον Αρχέλαο Κατερίνης. Ο Μέγας Αλέξανδρος 2, του Β’ ομίλου, θα παίξει αύριο στις 17:00 στα Γιαννιτσά, στο ντέρμπυ κορυφής με τον Αίαντα Κιλκίς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου