Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκες για το Aridea Cup, το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe

που φιλοξενείται στον Ο.Α. Αριδαίας. Στα προημιτελικά θα συνεχίσουν οι Κωνσταντίνος Ράπτης, Δημοσθένης Ταραμονλής, Βαγγέλης Κυπριώτης

Γιώργος Νουχάκης, Νίκος Μανόπουλος, Δημήτρης Χούμης, Pablo Luis Mπαλάφας, Δήμητρα Παύλου, Μάρθα Μακαντάση, Βάλια Σαμαρά, Αναστασία Παρασκευούδη, Μαρία Γεωργιάδου και Ιωάννα Ζαχαράκη.
Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έδωσε ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του σε διοργάνωση της Tennis Europe στα Κουφάλια. Ο Ράπτης, μετράει πλέον 7 διαδοχικές νίκες, καθώς επικράτησε του Ισαάκ Κουρτίδη με 6-0, 6-2.
Στα προημιτελικά του Aridea Cup, θα συναντήσει τον Δημοσθένη Ταραμονλή, που κέρδισε τον Βίκτωρα Ζερβουδάκη με 7-6 (4), 6-3. Ο Pablo Luis Μπαλάφα κέρδισε τον Αριστοτέλη Γκιθκόπουλο με 6-3, 6-4, σε μια μάχη ανάμεσα σε δυο qualifiers. Στην προημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Χούμη, Νο. 2 στο ταμπλό, που επέστρεψε από σετ πίσω για να κερδίσει τον Δημήτρη Αναγνωστόπουλο, με 1-6, 6-0, 6-4.
Πολύ καλές εβδομάδες στα ελληνικά τουρνουά της ΕΤΑ κάνει και ο Νίκος Μανόπουλος, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στα Κουφάλια. Ο Μανόπουλος επικράτησε του Τάσου Τσελέπη με 7-6 (5), 6-0 και θα παίξει στους “8” με τον Βαγγέλη Κυπριώτη, που κέρδισε τον Δημήτρη Τερτίγκα με 6-3, 6-4.
Ο Γιώργος Νουχάκης, Νο. 3 στο ταμπλό, επικράτησε του Αδαμάντιου Σταύρακα με 6-3, 6-2 και θα είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν θα παίξει με Έλληνα στα προημιτελικά. Ο Ρουμάνος Gheorghe Claudiu Schinteie, κέρδισε τον Boύλγαρο Victor Nachkov με 6-2, 6-3 και είναι ο μοναδικός που δεν εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα και συνεχίζει στο μονό των αγοριών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου