Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δύο χρυσά η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου, στο Πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων

Πετυχημένη η διοργάνωση που έγινε στον Παρνασσό

Η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου ήταν η μόνη αθλήτρια που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, στο πετυχημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χιονοδρομίας Παίδων – Κορασίδων που έγινε στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού.

Μια πολύ καλή διοργάνωση για τις κατηγορίες Π2-Κ2 και Π1-Κ1, με τους μικρούς πρωταθλητές να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρων όσων παρακολούθησαν από κοντά τους αγώνες, αφού οι νικητές και νικήτριες εναλλάσσονταν από αγώνισμα σε αγώνισμα.

Στους Παίδες ο Αναστάσιος Βασιλείου και Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου ήταν οι πρώτοι των δυο αγωνισμάτων, της τεχνικής και γιγαντιαίας κατάβασης αντίστοιχα, με τον Γιώργο Καρατζά να κατακτά δυο χάλκινα μετάλλια.

Στις Κορασίδες η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου ήταν ανίκητη και στα δύο αγωνίσματα και κατέκτησε δις τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Ιωάννα Ταστσόγλου να την ακολουθεί με δύο αργυρά μετάλλια.

Στους μικρούς Παίδες οι Χρήστος Μαρμαρέλης και Αστέριος Μπάκας μοιράστηκαν τα χρυσά μετάλλια και τις εντυπώσεις στην τεχνική και γιγαντιαία κατάβαση αντίστοιχα. Εξαιρετικές ήταν επίσης οι παρουσίες των Αθανασίου Τσιτσέλη και Χρήστου-Μιχαήλ Τζώρτζη στα δύο αγωνίσματα αφού κέρδισαν ισάριθμα μετάλλια.

Στις μικρές Κορασίδες η Μαρία Μαργαρίτη ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση με την Αριάδνη Έττλι να κερδίζει το χρυσό στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Η Φαίδρα Μανιουδάκη είχε επίσης πολύ καλή παρουσία αφού ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο των νικητών

Δύο χρυσά η Μαρία-Ελένη Τσιοβόλου, στο Πανελλήνιο Παίδων – Κορασίδων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου