Thursday, 25 April, 2024

Αγωνιστική βόλεϊ με τις Νεανίδες και Κορασίδες του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών

Έχει ήδη ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και διανύουμε τη 2η αγωνιστική των πρωταθλημάτων Νεανίδων και Κορασίδων

στα οποία συμμετέχουν αντιπροσωπευτικά τμήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.

Σήμερα, Κυριακή 15/10, οι Νεανίδες πέτυχαν τη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μετά τον Άτλαντα Κιλκίς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κέρδισαν και το Γ.Σ. Κοζάνης με το απόλυτο σκορ 3-0. Στην επόμενη αγωνιστική, θα αντιμετωπίσουν την Α.Π. Καστοριάς.

Στο πρωτάθλημα των Κορασίδων, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών κατεβάζει φέτος δύο ομάδες, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερες νεαρές αθλήτριες να λάβουν συμμετοχή σε αγώνες και να αποκτήσουν εμπειρίες από αυτούς. Ο Μέγας Αλέξανδρος 1, λοιπόν, έχασε πριν λίγο στο Λιτόχωρο από την ομάδα Πάνθεον με σκορ 3-2. Να σημειωθεί ότι στον πρώτο τους αγώνα, τα κορίτσια είχαν κερδίσει 3-2 το Βαφύρα Δίου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος 2, που αγωνίζεται στο Β’ όμιλο Κορασίδων, έπαιζε χθες κόντρα στο Μίλωνα Γιαννιτσών και επικράτησε με σκορ 3-0 στα σετ. Την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό.

Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει και το Πρωτάθλημα Γυναικών Α2 Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα να παίζει στα Γιαννιτσά με αντίπαλο αυτήν της Νέας Βύσσας. Οι γυναίκες του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα χρειαστούν σίγουρα τους φιλάθλους στην πρεμιέρα τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου