Thursday, 18 April, 2024

Φλας: Ο ηλίθιος (πολιτικός) είναι ανίκητος!

Τζάκρη: Ο Βαρουφάκης είναι ένας χαβαλετζής που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του
Κατά μέτωπο επίθεση δέχτηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA υποστήριξε πως ο πρώην ΥΠΟΚ έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την τροπή της διαπραγμάτευσης ενώ συνέχισε σημειώνοντας πως «είναι ένας χαβαλετζής πολιτικός που τώρα απολαμβάνει την πισίνα του στην Αίγινα». “Από τον ΣΥΡΙΖΑ αποσπάστηκε η Κομμουνιστική Τάση… Ο λόγος που αρθρώνει η Λαϊκή Ενότητα είναι του Ορθόδοξου Κομμουνισμού…λένε ό,τι λέει το ΚΚΕ”, δήλωσε στο ΜEGA η βουλευτής.

Υπάρχει θυμός!
Καλά τα παιχνίδια τα κοµµατικά και οι φαµφάρες οι προεκλογικές, όµως κάτω στη βάση του εκλογικού σώµατος και δη στον αγροτικό κόσµο, υπάρχει θυµός. Μεγάλος θυµός! Πώς θα µπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν οι άνθρωποι χάνουν το βιός τους, όχι γιατί έγινε κάποια θεοµηνία ή γιατί δεν διαχειρίστηκαν καλά τα πράγµατα στη δουλειά τους, αλλά γιατί η Πολιτεία, δηλαδή το κράτος, δεν στάθηκε συνεπές σ’ αυτά τα οποία τους όφειλε και ήταν προγραµµατισµένο να τους δώσει. Τι µπορείς να πεις στον κτηνοτρόφο, που βασανίζεται χειµώνα καλοκαίρι στα ξεροβούνια και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εφαρµόσει µε συνέπεια το πρόγραµµα για τις αυτόχθονες φυλές ή τους κανόνες της βιολογικής κτηνοτροφίας και την ίδια στιγµή, οι υπηρεσιακά και πολιτικά υπεύθυνοι δεν είναι σε θέση, εδώ και τρία χρόνια, να του καταβάλουν την προβλεπόµενη ενίσχυση; Και τι µπορεί να σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, όταν ακούει ότι αν υπάρχει µια ελπίδα να πληρωθεί, αυτό, συµπτωµατικά, θα γίνει περί τα µέσα Σεπτεµβρίου, δηλαδή τελευταία εβδοµάδα πριν τις εκλογές; Αντίστοιχα, τι µπορείς να πεις στον αγρότη, που το περασµένο φθινόπωρο «βούλιαξε» στα πληµµυρισµένα, ταλαιπωρήθηκε όλο το χειµώνα χωρίς να συγκοµίσει την παραγωγή του, περίµενε υποµονετικά τους εκτιµητές του Οργανισµού κι ενώ τον διαβεβαίωναν, πριν το καλοκαίρι, ότι θα εισπράξει την αποζηµίωσή του, καθώς, δικά του λεφτά στον ΕΛΓΑ υπήρχαν, µέχρι στιγµής, τίποτα; Η «σκληρή διαπραγµάτευση» έστειλε τα αποθεµατικά του Οργανισµού στην Τράπεζα Ελλάδος, οι πληρωµές πήγαν πίσω, µετά ήρθαν τα capital controls, ο άνθρωπος δεν έχει λεφτά ούτε για πετρέλαιο και σήµερα η καλλιέργειά του… καίγεται! Πότε και ποια κυβέρνηση θα πάρει την ευθύνη για όλους τους συντελεστές της αγροτικής παραγωγής που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους µε υπαιτιότητα του κράτους; Πότε και ποια υπεύθυνη οργάνωση θα τους εκπροσωπήσει; Το πρώτο µνηµόνιο «έκαψε» µισθωτούς και συνταξιούχους, το δεύτερο «καθάρισε» µικροµεσαίες επιχειρήσεις, το τρίτο «βγάζει από τον χάρτη» και τις αγροτικές εκµεταλλεύσεις. Ο ηλίθιος (πολιτικός) είναι ανίκητος!

Τζιτζι στη γύρα για τη Νέα Δημοκρατία
Στην ενεργοποίηση των περιφερειαρχών που εξελέγησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προχωρά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης του συνόλου του «γαλάζιου» κομματικού μηχανισμού με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στις επερχόμενες εκλογές. Ο αρχηγός της κεντροδεξιάς παράταξης έχει έρθει ήδη σε επαφή με αρκετούς από τους ισχυρούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες που προέρχονται από τη Ν.Δ., συζητώντας τρόπους εμπλοκής τους στην προεκλογική καμπάνια. Ενδεικτικό είναι ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναμένεται να ξεκινήσει περιοδείες στη Βόρεια Ελλάδα προς στήριξη της Ν.Δ., ενώ θα συναντηθεί με τον κ. Μεϊμαράκη κατά την επίσκεψη του δεύτερου στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Σεπτεμβρίου, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την πλήρη επάνοδό του στη φιλελεύθερη παράταξη.

Τέλος! Είναι δεδομένο! Μας ψεκάζουν.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο ελληνικός λαός έχει πέσει ξανά θύμα μιας πολύ μεγάλης παρεξήγησης, ίσως και εξαιτίας των ψεκασμών που διασπούν την προσοχή του κοινού νου. Ας μάθουμε λοιπόν την αλήθεια.
Ο Πάνος ο Καμμένος, σε συνέντευξη του στην εξαιρετικά έγκριτη εφημερίδα «Το Χωνί» βάζει τα πράγματα στη θέση τους: (…)Φτάσαμε, όμως, σε ένα σημείο όπου ανακαλύψαμε ότι ο σχεδιασμός ήταν η έξοδος της χώρας από την Ευρώπη. Εκείνοι οι φίλοι που μας έκλειναν το μάτι, όταν ζητήσαμε οικονομική βοήθεια, την αρνήθηκαν.
Η Ελλάδα, λοιπόν, βρισκόταν εκείνη τη νύχτα όχι υπό έναν εκβιασμό αλλά προ της καταστροφής, η οποία ήταν συμφωνημένη. Και δεν μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι, δυστυχώς, και κάποιοι άλλοι Έλληνες πολιτικοί είχαν συμφωνήσει. Αυτό σταματήσαμε με τον Τσίπρα τη νύχτα εκείνη, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε την ελληνική πρόταση, η οποία και έγινε αποδεκτή. Δεν πρόκειται για ένα μνημόνιο, πρόκειται για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Επίσης, ο Μάικλ Τζάκσον ζει, όπως και ο Τσε Γκεβάρα, κάπου στα βουνά της Χιλής.

«Καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα Λαφαζάνη, χυλός, με φράξιες…»
Με ηχηρές καταγγελίες αποχώρησε από την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του κόμματος. Πρόκειται για την πρώτη παραίτηση καθώς το κόμμα ιδρύθηκε μόλις προ ημερών.
Ο Σπύρος Τσάτσης, ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή την αποχώρησή του αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος. «Δεν είμαι διατεθειμένος να ενταχθώ σε ένα κόμμα που οικοδομείται με τη μεταφορά ενός κομματιού Σύριζα, ενός κόμματος παραγόντων, μηχανισμών, φραξιών και άλλων ευχάριστων καταστάσεων και όχι με ανοιχτό κάλεσμα που θα απευθύνεται σε κάθε τίμιο άνθρωπο που αισθάνεται τις τραγικές επιπτώσεις που έχει στη ζωή του, στην κοινωνία και γενικά στη χώρα μας η εφαρμογή των μνημονίων. Σε ένα κόμμα ζηλωτών που δεν ανέχονται καμία άλλη άποψη εντός του κόμματος, πλην εκείνης της ηγεσίας τους. Σε ένα κόμμα «καρικατούρα» του Σύριζα, ένα κόμμα χυλό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φλας: Ο ηλίθιος (πολιτικός) είναι ανίκητος!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου