Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φλας: Άρχισαν τα γλέντια!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μια φορά είπε το αυτονόητο: Ότι δηλαδή δεν έπρεπε η ΝΔ να στηρίξει στη Βουλή το μνημόνιο Τσίπρα. Ήταν εκείνη η περίοδος που όλοι χαρακτήριζαν πολιτικά ανόητο τον Μεϊμαράκη, αλλά και τον Θεοδωράκη που στήριξαν το μνημόνιο του Τσίπρα. Ο Γεωργιάδης επεσήμανε το ακριβό κόστος αυτής της επιλογής. Κάποιοι οδήγησαν τους βουλευτές της ΝΔ σαν πρόβατα στη σφαγή…

Κόλαση με τον Κασιδιάρη στον Χατζηνικολάου!
«Ο ελληνικός λαός δεν έχει βιώσει ακόμα τις επαχθέστατες συνέπειες αυτού του μνημονίου, γι’ αυτό ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΧΑ, Η. Κασιδιάρης στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Να σταματήσουν να κρύβονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι» τόνισε επίσης για να πάρει την απάντηση από τον Χατζηνικολάου πως έχει δίκιο διότι όταν καλεί πολιτικούς και λέει ότι θα υπάρχει εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ‘’απειλούν’’ ότι δε θα εμφανιστούν! «Είμαστε το μοναδικό κόμμα που ανέβηκαν τα ποσοστά του» κατέληξε ο κ. Κασιδιάρης.

META KAI ΤΟ ΝΕΟ ΒΑΤΕΡΛO ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ: Ο Λαζόπουλος ζητά παρέμβαση εισαγγελέα!
Σε ζωντανή σύνδεση με την εκλογική εκπομπή του Alpha, ο Λάκης Λαζόπουλος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, κατηγορώντας τις για διαπλοκή. «Πιστεύω ότι οι δημοσκοπικές εταιρείες είναι ενταγμένες σε ένα παιχνίδι της διαπλοκής και πιστεύω ότι ο εισαγγελέας έπρεπε να είχε ήδη επέμβει εδώ και πάρα πολύ καιρό», ανέφερε ο ηθοποιός. «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει συνεννόηση όλων των κομμάτων», σχολίασε αμήχανα ο πρόεδρος της Marc Θωμάς Γεράκης. «Τότε να συμφωνήσουμε ότι στα τηλέφωνα εξαφανίζονται όλοι οι αριστεροί και απαντούν μόνο οι δεξιοί», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ ο κος Γεράκης αποχωρούσε για την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων του exit poll.

Το Twitter τα έδωσε όλα σε αυτές τις εκλογές!

12050990_782113358577341_1084810521_o
Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο σχολίασαν τα αποτελέσματα των εκλογών οι χρήστες του Twitter. Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο βρέθηκε κυρίως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που έμειναν εκτός Βουλής, αλλά και ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος κατάφερε να μπει στη Βουλή μετά από προσπάθεια 22 ετών! Απολαύστε μερικά από τα memes που κατέκλυσαν το Twitter:

 12019141_782113325244011_1696712679_o 12055061_782113415244002_994971879_o

«Δεν ήταν μια νίκη Τσίπρα – Ο Μεϊμαράκης δεν κάνει για αρχηγός»
«Ευχαριστώ τον λαό που αντιλήφθηκε έστω καθυστερημένα σε τι κώδικα μιλούσα». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Λεβέντης για την είσοδο της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη . «Πάντα έλεγα τα ίδια, αλλά ο λαός ζούσε στους ρυθμούς του ρουσφετιού, του να διορίσει τα παιδιά του, ήταν και το πολιτικό σύστημα διεφθαρμένο » συμπλήρωσε. «Δεν ήταν μια νίκη Τσίπρα, γιατί δεν είχε αντίπαλο. Ο λαός δεν υιοθετεί αυτά που κάνει ο Τσίπρας, γιατί ο Τσίπρας έλεγε πριν πέντε χρόνια ότι σχίζει μνημόνια, ότι διαγράφει χρέη και ότι ενώνει το νότο με τον βορρά. Έκανε τίποτα από αυτά; Αν λέμε ότι νικάει ένας άνθρωπος που κάνει τέτοια κωλοτούμπα τότε ποιος χάνει;» δήλωσε ο κ. Λεβέντης. «Ο Μεϊμαράκης είναι ένα καλό παιδί, αλλά δεν κάνει για αρχηγός κόμματος» συμπλήρωσε.

Σκέτη πίκρα η Ραχήλ: Tο σύστημα νίκησε…
Το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν άργησε να έρθει. «Ο λαός αποφάσισε. Ναι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς. Το σύστημα νίκησε», έγραψε σε μήνυμα της στο facebook. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους, συντρόφους για την αγάπη τους και την στήριξη τους αυτά τα τρία χρόνια για τα οποία είμαι περήφανη.
Και πάλι να γύριζε ο χρόνος πίσω, πάλι θα αρνιόμουν να υπογράψω την παράδοση της χώρας και την εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών σε βάρος των αδυνάτων. Ο λαός αποφάσισε. Ναι στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς. Το σύστημα νίκησε».

Το τελευταίο πικρό ποτήρι της εκλογικής αναμέτρησης για τη Ζωή!

12015638_782113298577347_1513120937_o
Η πρόεδρος της Βουλής, μετά τον αποκλεισμό του κόμματος Λαφαζάνη είχε συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη για τα αποτελέσματα των εκλογών και τη δρομολόγηση των διαδικασιών για την αντικατάστασή της στο προεδρείο της Βουλής από τον διάδοχό της στη νέα κυβέρνηση, εφόσον δεν θα είναι πλέον βουλευτής. Τα σχόλια διαδικτυακά και στο τουίτερ και πάλι; Φωτιά! ‘’Δεν θα πάει τελικά Νομισματοκοπείο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα είναι στην επόμενη βουλή’’. ‘’Τι να την κάνεις τη ζωή χωρίς Ζωή στη Βουλή’’; Και άλλα ωραία!

Φλας: Άρχισαν τα γλέντια!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου