Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φλας: Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά 365 μέρες Πρωταπριλιά!

Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά 365 μέρες Πρωταπριλιά!
Στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας, θα προσέξατε ότι δεν βάλαμε κάποια “ψεύτικη” είδηση, όπως έκαναν ίσως άλλες εφημερίδες που συνήθως την Πρωταπριλιά συνηθίζεται τα ΜΜΕ και τα blogs να δημοσιεύουν ψευδείς ειδήσεις τηρώντας το σχετικό έθιμο. Στον “Λόγο” δεν το πράξαμε γιατί… νιώθουμε ανήμποροι να επινοήσουμε κάτι λιγότερο αληθοφανές από αυτά που ήδη συμβαίνουν. Γιατί το αναφέρουμε αυτό; Για παράδειγμα, να μερικά ψέματα που θα μπορούσαμε να είχαμε δημοσιεύσει ακόμη από πέρυσι, όταν ακόμα δεν είχε σχηματιστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων: -Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας καθώς με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε περισσότερες ψήφους από το Νίκο Αλιβιζάτο.
-Θερμά λόγια για τον Πάνο Καμμένο επιφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας στο πρόσωπο του έναν πιθανό κυβερνητικό εταίρο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς.
-Σημαντική επιτυχία χαρακτηρίζουν στο ΠΑΣΟΚ το ποσοστό της τάξεως του 8% που έλαβαν στις Ευρωεκλογές ενώ οριακά ικανοποιημένοι είναι και από το 4,7% που έλαβαν στις εθνικές εκλογές!
-Στάση ανοχής με επιμέρους θετικά σχόλια τηρεί η Χρυσή Αυγή έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναπτύσσοντας μάλιστα μια ιδιαίτερη σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου! Τι να γράψει μετά κανείς… τα ψέματα των πολιτικών φτάνουν και περισσεύουν για δεκαετίες… όχι για μία μέρα!

flas542

Απίστευτο «χώσιμο» Ραχήλ σε Καμμένο: Δεν είναι δυνατόν να φορολογούνται οι πολίτες για άχρηστους εξοπλισμούς που γίνονται από ανίκανους
Καρφιά και ευθείες βολές στον Πάνο Καμμένο, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή με αιχμή τη σύμβαση εκσυγχρονισμού αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού ύψους 500 εκατ. δολαρίων. Μιλώντας στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του χρέους ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι δυνατόν την ώρα που άνθρωποι πεινούν και βιώνουν συνθήκες ακραίας φτώχειας, να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς και συμβάσεις που πραγματοποιούνται απόανίκανους να ελέγξουν την αναγκαιότητά τους”. Όπως είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «δεν έχουμε ανάγκη από γεωπολιτικούς προστάτες, στους οποίους σπεύδουν όσοι δεν αντιλαμβάνονται τα πραγματικά προβλήματα της χώρας». Εξαρτάται βέβαια, από το ποιος βάζει και τη Ραχήλ να τα πει… Κάποιοι που ίσως να θέλουν φτωχότερη εξοπλιστικά την Ελλάδα… Γιατί πάντα το νόμισμα έχει δύο όψεις.
Και πάλι μάχη σώμα με σώμα στις Σκουριές με επίθεση μεταλλωρύχων κατά κατοίκων
Επεισόδια σημειώθηκαν για άλλη μία φορά στις Σκουριές κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και αντισυγκέντρωσης από τους μεταλλωρύχους της Eldorado Gold. Τις αρχικές αντεγκλήσεις και τον πετροπόλεμο διαδέχτηκε επίθεση των μεταλλωρύχων κατά των διαδηλωτών ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Ομάδα μεταλλωρύχων κατάφερε να περάσει από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησαν συγκρούσεις σώμα με σώμα, ενώ η αστυνομία επενέβη για τον τερματισμό των επεισοδίων.

Ξεκίνησαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ατόπημα Πανούση, είναι υπουργός όχι σχολιαστής λέει ο Φίλης
Ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ από το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης χαρακτήρισε ατόπημα το άρθρο, σημειώνοντας ότι ο κ. Πανούσης είναι υπουργός κι όχι σχολιαστής. «Ο κ. Πανούσης απ’ ό,τι γνωρίζουμε όλοι, είναι υπουργός και μάλιστα αρμόδιος να αρμόσει μία πολιτική για την ασφάλεια των πολιτών. Αν νομίζει ότι υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα τα οποία ο ίδιος διαπιστώνει και περιγράφει ο ρόλος του είναι να εφαρμόσει μία πολιτική προστασίας των πολιτών», είπε σχετικά. «Τα όσα περιγράφει ο κ. Πανούσης δεν νομίζω ότι αφορούν την κυβερνώσα παράταξη. Δεν είμαστε Αριστερά του τίποτα, ούτε λέει ότι αφορούν την κυβερνώσα παράταξη.
Μιλάει με γενικό τρόπο. Δεν θέλω να κάνει ιδεολογικό διάλογο τώρα. Επαναλαμβάνω είναι υπουργός και οφείλει να εφαρμόζει τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης», συνέχισε ο βουλευτής. Στο άρθρο παραίτηση (;), ο Πανούσης έκανε λόγο για “καθαρόαιμους αριστερούς” που “δεν θέλουν στρατό και αστυνομία”! και έθεσε σειρά ερωτημάτων για το πως εννοεί η κυβέρνηση την δημοσια ασφάλεια…
Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ότι “κάποιοι καθαρόμαιοι αριστεροί (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν φασισιτικό ότι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο.
Ιδού το ήθος των “γνησίων”… Θα ήθελα να μάθω πως νοούν οι “καθαρόμαιοι” την “αριστερή Αστυνομία”; Να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Και να ‘ναι, ποιοι εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου