Friday, 29 March, 2024

Φλας: Λόγια… ψεύτικα…

Φλας: Λόγια… ψεύτικα…
Σε συνέντευξη στην Πέλλα Τηλεόραση είδαμε ένα πάνελ με μέλη της αντιπολίτευσης του δήμου Πέλλας – αν και χωρίς αντίλογο, γιατί από τη συμπολίτευση δεν υπήρχε κάποιος- Η αντιπολίτευση έκανε λόγο και για τη μη πραγματοποίηση έργων που είχε επικαλεσθεί οι οποίοι αναφέρθηκαν στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου εκφράζοντας τον έντονο αποτροπιασμό του για τη σημερινή του κατάληξη, καθώς και για το υπόγειο πάρκινγκ που ο δήμαρχος μάλιστα “καιγόταν” να πάρει σύντομα έγκριση για να υλοποιηθεί άμεσα- λέμε τώρα… εδώ σταμάτησε μέχρι και το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης…
Η επικεφαλής της ”Λαϊκής Συσπείρωσης” Ολυμπία Παπαδοπούλου μίλησε για την πρόταση που έχει ακουστεί επίσης εδώ και χρόνια, σχετικά με τη δημιουργία πάρκινγκ στο στρατόπεδο Καψάλη τονίζοντας ωστόσο πως το στρατόπεδο δεν ανήκει στον Δήμο. Και μας θύμισε πως και για αυτό το ζήτημα υπήρξαν δεσμεύσεις που έμειναν στα λόγια!

8 στους 10 πολίτες στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Οι άλλοι δύο, είναι…
Επική ατάκα της βουλευτίνας Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γνωστής ηθοποιού Μαρίας Κανελοπούλου, ίσως η καλύτερη των τελευταίων 10 ετών. Τι είπε το άτομο: “Οι 8 στους 10 στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι άλλοι δύο είναι… αριστεροί”!

Πασίγνωστη εταιρεία ζητά αποθηκάριο στη Θεσσαλονίκη, με προσόν…

u03C6u03C9u03C4u03BF1
Εντάξει, να το γράφουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τρώγεται. Να το γράφει ένας πολυεθνικός κολοσσός, ε, προκαλεί γέλιο. Δείτε τι προσόντα ζητά η Nike για αποθηκάριο: (Αληθινή αγγελία, από τις μικρές αγγελίες του Αγγελιοφόρου). Η θέση λένε κάποιοι θα ήταν κατάλληλη για την Ελένη Μενεγάκη! Κακίες…

Αίτηση απαλλαγής από το Στρατό (πραγματική επιστολή)! Θα λιώσετε στο γέλιο…
Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω να μου “έρθει το χαρτί” για να παρουσιαστώ στο στρατό. Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη, 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου, αφού παντρεύτηκε την κόρη μου, είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε και μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιο. Κατά συνέπεια εκείνος, είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιος μου είναι θείος μου.
Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και, επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιου της. Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΠΑΤΕ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
Στις πιέσεις που δέχτηκε η κυβέρνηση κατά τις διαπραγματεύσεις αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε στο twitter: «Στις διαπραγματεύσεις που κάναμε μας οδηγούσαν σε εκβιασμό. ‘Η υπογράφετε νέο μνημόνιο ή χρεοκοπείτε». Το μήνυμα το έγραψε ο κ. Δραγασάκης, λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα μάλλον είναι γιατί Για να τους στηρίξει ο κόσμος; Αυτά τα ακούσαμε και από τους προηγούμενους. Περσινά ξινά σταφύλια. Τώρα; Τι θα κάνετε; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα θέλουμε…

Εκλογές ή δημοψήφισμα εάν η κυβέρνηση δεν τα καταφέρει ζητά ο Μιχελογιαννάκης
Εκλογές ή δημοψήφισμα εάν η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να πείσει εντός των 4 μηνών της παράτασης για την ακύρωση του μνημονίου και τη διαγραφή του χρέους ζητά ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. «Αν μετά το τέλος της τετράμηνης εκεχειρίας δεν έχουμε πείσει-πειστεί για την ακύρωση του Μνημονίου και τη διαγραφή του χρέους, τότε προτείνω ότι είναι μονόδρομος η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία (εκλογές ή δημοψήφισμα), για να μας δώσει εκ νέου εντολή, ότι αφού δεν καταφέραμε ακύρωση – διαγραφή, να του πούμε και να μας πει τι άλλο μπορούμε να κάνουμε» αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε. Ο ίδιος, τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ώστε να διαπραγματευτεί τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, το οποίο χαρακτηρίζει μη βιώσιμο.

Νέα τορπίλη Γλέζου στην Κυβέρνηση: «Αν συνεχίσετε έτσι θα φέρετε τη Χρυσή Αυγή στην εξουσία»!
Νέα τορπίλη κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος. Μετά τη συγγνώμη που ζήτησε προς τον ελληνικό λαό για την συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με το Γιούρογκρουπ, «βαφτίζοντας το κρέας ψάρι», ο ευρωβουλευτής επανέρχεται με συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
Ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι αν συνεχίσει αυτή την πορεία, διαψεύδοντας τις προσδοκίες του λαού, θα φέρει στην εξουσία τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα στην ερώτηση αν βλέπει σε κίνδυνο την ενότητα της χώρας και αν υπάρχει, επίσης, κίνδυνος να αναπτυχθούν ακραίες δυνάμεις, ο κ. Γλέζος απαντά ότι «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση αποδειχθεί μη ικανή να κρατήσει τον λόγο της. Κι αν δεν τον κρατήσει, θα φέρει στα πρόθυρα της εξουσίας την Χρυσή Αυγή πριν καν το καταλάβει».

Αύξηση ΦΠΑ σε ποτά – τσιγάρα προαναγγέλλει η Κυβέρνηση
Το ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει αύξηση του φόρου στα τσιγάρα και στα αλκοολούχα ποτά επιβεβαίωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.
Στην αναπροσαρμογή του ΦΠΑ στα καπνικά προϊόντα και τα αλκοολούχα είχε αναφερθεί και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσθέτοντας ότι η αλλαγή του φορολογικού συντελεστή ενδέχεται να αφορά και στα τυχερά παιχνίδια.
Με αυτό τον τρόπο εκτιμάται ότι μπορεί να αυξηθούν τα κρατικά έσοδα, ενώ ταυτόχρονα θα ικανοποιηθεί η δέσμευση στην επιστολή Βαρουφάκη προς τους Ευρωπαίους για αναπροσαρμογή ΦΠΑ. Τελευταία φορά που αυξήθηκε ο φόρος στα τσιγάρα ήταν πριν ένα χρόνο. Μας πειράζουν μετά τα βουλγάρικα ποτά και τσιγάρα… Όταν δε νοούν να καταλάβουν ότι αν κατεβάσεις τον ΦΠΑ θα έχεις κέρδος και μικρότερη φοροδιαφυγή, όχι το αντίθετο…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου