Thursday, 28 March, 2024

Μαρτυριάρης: ΘΑ μάθουν τη στάση στα τέσσερα!!!!

Μαρτυριάρης: ΘΑ μάθουν τη στάση στα τέσσερα!!!!

Θα πουλήσει τρελά στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΘΑ μάθουν τη στάση στα τέσσερα!!!!
Ερωτικό αξεσουάρ-εφαρμογή σε ενημερώνει για… τη στάση στην οποία αποδίδεις! Για την ερωτική στάση στην οποία είναι πιο… αποδοτικός ο χρήστης, «φροντίζει» ένα νέο sex toy που συνοδεύεται από εφαρμογή για smartphone! Ο λόγος για το hi-tech δονητή-δαχτυλίδι «Lovely», το οποίο διαθέτει ειδικούς αισθητήρες που καταγράφουν τη σεξουαλική συμπεριφορά των συντρόφων και στέλνουν τα δεδομένα της ερωτικής επαφής στο «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο του ζευγαριού. Στη συνέχεια η εφαρμογή αναλύει τα στοιχεία της πράξης και ενημερώσει τους χρήστες, τόσο για τις θερμίδες που… έκαψαν, όσο για τη στάση στην οποία θα είχαν θεαματικότερες επιδόσεις, προκειμένου να απογειώσουν τη«λίμπιντο» στα ύψη!
Τι σας μαθαίνουμε αγαπημένοι αναγνώστες!
Για να μην είστε απληροφόρητοι φυσικά… Το γκάτζετ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016 σε κόστος που δεν θα ξεπερνάει τα 100 δολάρια.

mar1

Αυτό το κακό με την εσωστρέφεια έχει παραγίνει.
Δημοτικοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι, τοπικοί παράγοντες έχουν κλειστά τα στόματα! Τόσο πια που ούτε όρκο σιωπής να είχαν δώσει μετά από τάμα.  Ζητήσαμε κατά καιρούς απόψεις πολλών, από όλους τους δήμους του νομού και θα… απαντούσαν,  θα έστελναν,  θα…μας έδιναν όχι προσωπικά απαντήσεις,  αλλά… ‘’άστο τώρα μωρέ, θα σου στείλω με mail’’ όσο είδατε εσείς, άλλο τόσο είδαμε και μεις. Φυσικά, όλα έχουν ένα όριο και ένα τέλος. Από μας το θέμα θεωρείται λήξαν προς τα πρόσωπα σας για αυτό δε χρειάζεται να αναφέρουμε και ποιοι είστε.  Από τη στιγμή που εσείς δε  θέλετε να παρουσιαστούν οι απόψεις σας στον κόσμο που σας ψήφισε- αν έχετε γνώμη βέβαια, που δεν το νομίζω- για μας δεν υπάρχετε πλέον.

Καλές οι εκδηλώσεις που γίνονται αυτό το διάστημα,στις αίθουσες του δημαρχιακού μεγάρου στα Γιαννιτσά και στο Πνευματικό κέντρο, με όποιο θέμα, είτε πολιτιστικά είτε κοινωνικά, διότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και υπάρχει συμμετοχή, όμως και λίγη φροντίδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Παράδειγμα στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της συγγραφέως Λένας Μαντά, οι παραβρισκόμενοι είχαν αγανακτήσει από τη ζέστη. Ήταν και γεμάτη η αίθουσα, πόσο να κάτσεις δηλαδή με 30 βαθμούς; Δε συγκινήθηκε κανείς να ανάψει ένα αιρ κοντίσιον ενώ μας είπαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και έφτασε η συγγραφέας με το επιτελείο της και περίμεναν να τους ανοίξει κάποιος! Ένας άνθρωπος πάνω κάτω και για το πνευματικό για να ανοίγει μόνο τις πόρτες δε φτάνει…

Από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας ανακοινώνεται ότι την 14/06/2015 και ώρες 9πμ – 19.00μμ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την εκλογή Προέδρου ΠΑΣΟΚ. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στους τέσσερις δήμους. Το ζήτημα είναι ποιοι θα πάνε να ψηφίσουν.
Μόνο οι εκλεγμένοι;

Άλλος κερνάει, άλλος πίνει! Το ότι δόθηκε στο Δήμο Πέλλας το πρώτο βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 για τη Βελτίωση Ποιότητας Ζωής στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μας κάνει να πέφτουμε από τον πέμπτο! Ο Δήμος Πέλλας βραβεύτηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY για τις περιβαλλοντικές του δράσεις. Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος παρέλαβε το βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2015 Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην Αθήνα για το πρόγραμμα ‘’…ΑΛΛΑΖΩ ΕΓΩ… ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ’’ που εφαρμόζει ο Δήμος πάντα με εθελοντές, κάτι σαν τους εθελοντές στη Σκύδρα ή την Αλμωπία – οι Almopistas – που αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια και τελικά… τα βραβεία τα παίρνουν οι δήμαρχοι! Μην τρελαθούμε εντελώς!

Τελικά έχει γίνει σύστημα αυτό με τα δημοτικά συμβούλια, να συνεδριάζουν μετά την έκδοση των εβδομαδιαίων εφημερίδων του νομού.  Πού αποσκοπούν αυτές οι κινήσεις και ποιους εξυπηρετούν, όταν οι δήμαρχοι γνωρίζουν ότι θα δημοσιευτούν και στο διαδίκτυο την ίδια ημέρα ή την επόμενη; Κάποιοι εκ της αντιπολίτευσης διαμαρτύρονται, όμως το αυτί των δημάρχων ή των προέδρων των ΔΣ δε φαίνεται να ιδρώνει…

Ανέκδοτο
Ένας τύπος με μηχανή, πάει να περάσει τα Μεξικανικά σύνορα με δύο σάκους να ισορροπούν στους ώμους του.
Φρουρός: Τι έχεις στους σάκους;
Τύπος: Άμμο!
Ο φρουρός τον κατεβάζει από τη μηχανή, ψάχνει τους σάκους … γεμάτοι άμμο. Ο τύπος τα μαζεύει, ανεβαίνει στη μηχανή και φεύγει. Μετά από δύο εβδομάδες, πάλι τα ίδια.
Φρουρός: Τι έχεις εκεί;
Τύπος: Άμμο!
Φρουρός: Κατέβα να σε ψάξουμε
Τα ίδια … τίποτα παρά άμμος και ο τύπος ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε .
Κάθε δύο εβδομάδες, επί έξι μήνες, οι έρευνες συνεχίστηκαν. Τελικά, μια βδομάδα ο τύπος δε φάνηκε. Ωστόσο, τον πέτυχε ο φρουρός στο κέντρο της πόλης και του λέει:
Κολλητέ, μας είχες τρελάνει. Ξέραμε ότι κάτι πέρναγες λαθραία πάνω – κάτω. Δε θα πω τίποτα σε κανέναν τι λαθραία περνούσες απ’ τα σύνορα;
Κι ο τύπος απαντά:  Μοτοσικλέτες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου