Thursday, 28 March, 2024

Μαρτυριάρης: Έρχονται οι βαθμολογίες …

Μαρτυριάρης: Έρχονται οι βαθμολογίες …

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας τη Δευτέρα, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ν. Παρούτογλου έπειτα από έπαινο του δημάρχου για προτάσεις που έχει κάνει και η συμπολίτευση δέχεται τη θετική κριτική είπε: “Όταν ο αντίπαλος σου λέει καλά λόγια για σένα, είσαι σε λάθος δρόμο! Πρέπει να το κοιτάξω αυτό”! Μάλλον δήμαρχε δεν γνωρίζεις ανθρώπους στο περιβάλλον σου που να θέλουν να πουν μια καλή κουβέντα για τον «αντίπαλο τους», δεν μπορείς να αντιληφθείς εποικοδομητική κριτική. Και ο Παρούτογλου είναι νέος άνθρωπος με νέες ιδέες και έκανε το λάθος να πει καλή κουβέντα για εσάς, αμέσως εσείς δείξατε την καχυποψία σας. Αυτό θα πει κινούμαι πάντοτε με καχυποψία…

 

Ο δήμαρχος Αλμωπίας έριξε όλες τις ευθύνες του… κόσμου στη διοίκηση της περιόδου του κ. Πασόη. Ήταν τόσο μεγάλη σε διάρκεια η κρητική, όπου σε κάποια στιγμή, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Ανδρέας Κόγιος είπε το πετυχημένο: «Μία ώρα τον μαλώνετε τον Πασόη.  Βάλτε του κακό βαθμό να τελειώνουμε»! λόγω φυσικά της ιδιότητας του κ. Μπίνου ως εκπαιδευτικού… Λέτε στο τέλος να βαθμολογήσει και τους δημοτικούς συμβούλους ο δήμαρχος;  Προβληματίζομαι τι βαθμό θα βάλει στον Πασόη στο τέλος της περιόδου.

 

Από δημοκρατικές διαδικασίες πάντως… στα δημοτικά συμβούλια… και ο Χίτλερ θα ωχριούσε μπροστά σε κάποιους… Όταν η κ. Μπαγκή στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Αλμωπίας ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, μετά από αιχμές του δημάρχου εναντίων της, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σ. Σωτηριάδης είπε φτάνει όλοι μιλήσατε… Τότε, η Κατερίνα λέει: ‘’Ωραία η δημοκρατία σας εδώ μέσα’’ και ο πρόεδρος παρεξηγημένος: ‘’Σέβομαι την εγκυμοσύνη σας…’’! Ρε πρόεδρε επί προσωπικού ζήτησε τον λόγο η Κατερίνα για να μιλήσει. Εάν δεν ήταν έγκυος τι θα της έλεγες; Εμείς να ευχηθούμε με το καλό το δεύτερο στην κ. Μπαγκή και να μη συγχύζεται για να έχει καλή γέννα!

DSC_0872

Το απίστευτο τρίο της Αραβησσού (Απόστολος- Σίμος-Χρήστος). Πολλές προσπάθειες έχετε κάνει για να φύγει από πάνω σας η ομάδα, όμως όλες είναι αποτυχημένες. Πιστεύω και στο μέλλον το ίδιο θα γίνει. Σίμο μιας και το λουκάνικο ήταν καμένο και το σουβλάκι μισοψημένο, σε βλέπω και του χρόνου στον ΠΑΟΚ Αραβησσού. Αυτό που εύχομαι είναι να δεις όλα τα παιχνίδια μέσα από το γήπεδο, αν και δεν το πιστεύω.

047

Το να βλέπουμε την κ. Γκαδάκη στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Πέλλας είναι κάτι το λογικό και η συμμετοχή της σε αρκετές εκδηλώσεις του δήμου την τιμά. Όμως κ. Ξανθόπουλε τελευταία πολύ στα δημοτικά συμβούλια του δήμου Πέλλας σε βλέπουμε. Μήπως σκέπτεσαι να επιστρέψεις; Ή πράγματι σε σπρώχνει η αγάπη σου για τα κοινά; Μήπως «ο δολοφόνος γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος»; που λέει ο λαός;

DSC_1018

Όταν βλέπεις αυτά τα μωρά να παίζουν λύρα, τότε είναι περισσότερο από βέβαιο ότι αυτή η φυλή, αυτή η ράτσα, αυτό το μιλέτ ποτέ δεν θα τελειώσει

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πέλλας, επίσης οι διαδικασίες ήταν δημοκρατικότατες! Στον ορισμό των υδρονομέων, όσοι δεν ψηφίστηκαν από τα Τοπικά Συμβούλια, ορίστηκαν από την πλειοψηφία με το… έτσι θέλω! Και μάλιστα και κάποιοι που ψηφίστηκαν από τα Τοπικά Συμβούλια δεν προτιμήθηκαν, όπως είπε ο πρόεδρος της Ραχώνας. Φυσικά αυτό συνέβη σε διαμερίσματα που τα ελέγχει η αντιπολίτευση. Δηλαδή όπου έχει τα Τοπικά Συμβούλια. Αυτό θα πει δημοκρατία, αυτό θα πει στοιχειώδης σεβασμός της αντιπολίτευσης.

022

Την Κυριακή στον συνοικισμό Ν. Τραπεζούντας στα Γιαννιτσά παρευρέθηκαν όλοι για να τιμήσουν τη Γενοκτονία του Ποντιακού ελληνισμού. Το παρών έδωσαν οι Σάββας Καλεντερίδης, Απόστολος Ασλανίδης, δήμαρχος, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, βουλευτές, πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Θα πει κάποιος γιατί τους δυο πρώτους τους αναφέρεις με το ονοματεπώνυμο και τους άλλους με τις ιδιότητες. Μα είναι πολύ απλό, αυτοί οι δυο είναι υπέρμαχοι του ποντιακού στοιχείου, υπέρμαχοι του ποντιακού ελληνισμού, με λίγα λόγια έχουν προσφέρει και θα προσφέρουν πολλά ακόμη για τον ελληνισμό του Πόντου, οπότε το δικαιούνται και ξεχωρίζουν.

Ο κ. Μπίνος πάλι, κάποια στιγμή έγινε.. αυτό που λένε ‘’πιο γραφικός πεθαίνεις’’! Μιλούσε ακατάσχετα και απαντώντας σε σχόλιο του κ. Πασόη που είπε πως δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό στον δήμο, τον… συμβούλεψε να επισκεφτεί οφθαλμίατρο, αν δεν πρόκειται για κάποιο σωματικό κουσούρι! Ας πούμε! Όταν αρχίζουν και ξεφεύγουν… τέτοια πετυχημένα ακούγονται!

Ανέκδοτο
Η ελεύθερη, η αρραβωνιασμένη και η παντρεμένη
Αργοπίνοντας το ποτό της, η ελεύθερη από τις τρεις φίλες λέει:
«Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο γραφείο του φίλου μου που δούλευε ως αργά, φορώντας μόνο ένα δερμάτινο πανωφόρι. Πριν χτυπήσω την πόρτα, έβαλα μια μάσκα, άφησα το πανωφόρι να γλιστρήσει από πάνω μου, και έμεινα με ένα δερμάτινο κορσάζ, κάλτσες μαύρες νάιλον και ψηλά τακούνια. Ο φίλος μου ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα πάνω στο γραφείο του».
Η αρραβωνιασμένη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει:
« Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να φοράω μια μαύρη μάσκα, δερμάτινο κορσάζ, μαύρες νάιλον κάλτσες και ψηλοτάκουνες γόβες. Ερεθίστηκε τόσο, που κάναμε έρωτα όλη τη νύχτα, και τώρα θέλει να επισπεύσουμε την ημερομηνία του γάμου.
Η παντρεμένη αφήνει αργά το ποτήρι της στο μπαρ και λέει:
« Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Τελείωσα την προετοιμασία μου ,ε μια μαύρη μάσκα. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του, πήγε στο ψυγείο και πήρε μια μπύρα, πήρε το τηλεκοντρόλ, με κοίταξε, κάθισε στον καναπέ και είπε: «Δεν μου λες, Μπάτμαν, τι έχει να φάμε για βράδυ;»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου