Friday, 29 March, 2024

Μαρτυριάρης: τα σχόλια . . . είναι περιττά

Μαρτυριάρης:  τα σχόλια . . . είναι περιττά

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης τηλεοπτικών σταθμών από ξένους
Ανοικτός θα είναι ο διαγωνισμός για την χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών και θα επιτρέπει τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου επενδυτή ενώ θα διέπεται από τους κανόνες της ΕΕ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε… ο Γ. Σακελλαρίδης.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιες ελληνικές τηλεοπτικές επιχειρήσεις να περιέλθουν στον έλεγχο ξένων μετά την είσπραξη του τέλους για την απόκτηση αδειών που θα κληθούν να πληρώσουν τα κανάλια, άφησε σήμερα Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός, επιτρέποντας τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου επενδυτή και θα γίνει με βάση τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κι όχι με όρους που θα ορίσει η ελληνική κυβέρνηση.
Το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά πως θα μπορέσει να εισπράξει 350 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση των εν λόγω αδειών, όπως αναφέρεται στη λίστα μεταρρυθμίσεων που επεξεργάζονται η κυβέρνηση και οι θεσμοί. Ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποσαφήνισε πως το κράτος δεν περιμένει την είσπραξη του συνολικού ποσού-στόχου μέσα σε ένα χρόνο. Πηγή: www.skai.gr
Νομίζω τα σχόλια από εμάς θα είναι περιττά, διότι η δήλωση του κ. Σακελλαρίδη είναι σαφέστατη και δεν χωράνε ερμηνείες. Στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν και ξένοι επενδυτές και προβλέπει να έχει έσοδα 350 εκατομμύρια. Δεν νομίζω να πιστεύει ότι έχουν χρήματα σήμερα οι μεγάλοι καναλάρχες να πληρώσουν και να αποκτήσουν άδειες; Πόσο μάλιστα οι μικροί ιδιοκτήτες αδειών. Εμμέσως πλην σαφώς μας λέει ότι όλες οι άδειες θα έλθουν στα χέρια των ξένων επενδυτών.

DSC_1043

Ο Πρόεδρος με το «χαρέμι του». Ο Μιχάλης Τσεπτιμπης μαζί με τις συμβούλους του. Ρε Μιχάλη είσαι ο ποιό τυχερός πρόεδρος. Έχεις συμβούλους (προεδρείο) κατά πλειοψηφία μόνο γυναίκες. Λέτε αυτό το ψυχολογικό ανέβασμα του Μιχάλη να οφείλεται στην παρουσία των γυναικών;

DSC_1048
Πως
είπες Μιχάλη; Ο πλανητάρχης της ΕΠΣ Πέλλας; Δεν νομίζω να έχει διαφορετική άποψη κανείς;

DSC_1069
Τώρα
καταλαβαίνω Κώστα γιατί σε όρισε αντιπρόσωπο της Αραβησού ο Απόστολος (Τόλης). Ήσουν ο μόνος που διάβασε τον οικονομικό απολογισμό και μάλιστα έκανε και παρατηρήσεις επ’ αυτού. Λες να έχουμε διπλωματικό επεισόδιο με την Κρύα Βρύση που ήσουν εκπρόσωπος της Αραβησσού; Εκτός εάν ο Απόλλων απλώνει τα πλοκάμια του σε όλον τον νομό ελπίζοντας πως θα βγει πρώτος και θα ανέβει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και ένας εκπρόσωπος του σε ομάδες του νομού θα είσαι και εσύ.

IMG_8895
Οι
μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο νομό μας βρήκαν τον άνθρωπο τους στο πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Σηφάκη. Καθημερινά ενημερώνεται από τους επαγγελματικούς φορείς για τις επιχειρήσεις του νομού και προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα τους σε κεντρικό επίπεδο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα τον είδαμε στο πρόβλημα της επιχείρησης των Καταρρακτών, σήμερα τον βλέπουμε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιορδάνη Τσώτσο να ενημερώνεται για τα προβλήματα των επιχειρήσεων του νομού. Βλέπετε, έρχεται από τον παραγωγικό χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μπορεί να αντιληφθεί τα προβλήματα τους καλύτερα από τον καθένα, διότι κι αυτός πριν γίνει βουλευτής ήταν μικρομεσαίος και φυσικά παραμένει…

Ανέκδοτο
Η ξανθιά απαγωγέας
Μια ξανθιά χρειαζόταν χρήματα και σκέφτεται να απαγάγει ένα παιδάκι και να ζητήσει λύτρα.
Πάει λοιπόν σε μια πλατεία παίρνει ένα αγοράκι, το πηγαίνει στο σπίτι της, και γράφει σε ένα κομμάτι χαρτί: «Έχω απαγάγει το γιο σας και θέλω αύριο το βράδυ πέντε χιλιάδες ευρώ στην πλατεία, κάτω από το μεγάλο δέντρο.
Υπογραφή – Η ξανθιά απαγωγέας.»
Δίνει το χαρτί στο παιδάκι και του λέει να πάει να το δώσει στη μαμά του!
Το επόμενο βράδυ πηγαίνει κάτω από το μεγάλο δέντρο της πλατείας όπου όντως βρίσκει μια βαλίτσα με 5.000 Ευρω μέσα και ένα σημείωμα που έγραφε: «Ντροπή σου να υπαγάγεις το παιδί μίας ξανθιάς!»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου