Thursday, 25 April, 2024

Στις 2 Αυγούστου θα παρουσιαστεί το νέο Samsung Galaxy Note 7

Μόλις τρείς εβδομάδες μας χωρίζουν απο το επόμενο Unpacked Event της Samsung, στο οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα το Samsung Galaxy Note 7, οπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα σήμερα η Κορεάτικη εταιρία, με μια εικόνα «φορτώματος» που πόσταρε στο επίσημο Site της.

Οπως αναφέρει στο ποστερ αυτό η Samsung, το νέο τέκνο της απολυτα επιτυχημένης σειράς , Galaxy Note θα παρουσιαστεί στο κοινό στις 2 Αυγούστου. Το σημείο της παρουσίασης δεν θα είναι ένα, αφού το νέο Samsung Galaxy Note 7 θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα σε Νέα Υόρκη, Ριο ντε τζανέιρο και Λονδίνο απο ανθρώπους της εταιρίας.

Το μόνο σίγουρο για τη νέα συσκευή, είναι οτι η Samsung θα προσπεράσει τον αριθμό 6 της σειράς Note, για να την ισοφαρίσει με τα Galaxy S, για αυτό και μετά το Galaxy Note 5 θα δούμε το Samsung Galaxy Note 7.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο, ο Snapdragon 821 και τα 6GB RAM πρέπει μάλλον να θεωρούνται δεδομένα, ενώ «ανησυχητικές» πληροφορίες αναφέρουν οτι το Galaxy Note 7 θα είναι η πιο ακριβή συσκευή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Samsung, αφού δεν αποκλείεται να λανσαριστεί με τιμές πάνω απο $900. Αουτς.

Όσοι έχετε όρεξη να παρακολουθήσετε live το Unpacked Event της 2άς Αυγούστου, η Samsung, θα το κάνει Live Stream απο το επίσημο Site της, οπότε ακυρώστε αυτά τα εισητήρια για το Ριο ντε τζανέιρο που κλείσατε μόλις διαβάσατε το που θα παρουσιαστεί απο πάνω.

angroid.gr
Στις 2 Αυγούστου θα παρουσιαστεί το νέο Samsung Galaxy Note 7

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου