Friday, 29 March, 2024

Μεγάλο όνομα σε κύκλωμα μοντέλων

Σεισμό πολλών Ρίχτερ προκαλεί η εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπών που προωθούσε στα κρεβάτια πλούσιων πελατών «καυτά» κορίτσια πολυτελείας

Τα νήματα του κυκλώματος, το οποίο εκτός από την Ελλάδα είχε απλώσει τις «δουλειές» του και στην Ευρώπη με συνολικά πέντε γραφεία (!), φέρεται ότι κινούσε Ελληνας επιχειρηματίας, ωστόσο ρόλο «κλειδί» είχε ένας πασίγνωστος μάνατζερ με μεγάλο όνομα στον χώρο των celebrities.
Το κύκλωμα, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, δρούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ως… κανονική εταιρία, που διατηρούσε δύο γραφεία στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Παρίσι και Βερολίνο.
Εξάλλου, έκανε ακόμη και «εξαγωγές» μοντέλων σε Γαλλία και Γερμανία, για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους σε πρόσωπα με βαρύ πορτοφόλι! Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 17 συλλήψεις, ενώ αναζητούνται άλλα 13 άτομα. Μεταξύ αυτών είναι ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος ξεχώριζε με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του στα πάρτι των celebrities.
Οι συνεργασίες
Μάλιστα, ο ίδιος έχει συνεργαστεί και με Ελληνίδες πορνοστάρ. Ο μάνατζερ φέρεται ότι ήταν επίσης υπεύθυνος για τα γραφεία που διατηρούσε η σπείρα σε Παρίσι και Βερολίνο. Εκεί η μία ώρα ερωτικών συνευρέσεων χωρίς κανόνες και ταμπού κόστιζε 200 ευρώ, αλλά ο πελάτης επιβαρυνόταν ακόμη με τα έξοδα για το ταξίδι της κοπέλας και το κόστος της διαμονής και της σίτισής της!
Εάν κάποιος Γάλλος ή Γερμανός αποφάσιζε να περάσει ολόκληρο 24ωρο με τις «φονικές» καμπύλες της συνοδού του, τότε μπορεί να ξόδευε ακόμη και 1.000 ευρώ, ανάλογα με τις… τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχε κάνει η κοπέλα!
Μια από τις ιστοσελίδες όπου διαφήμιζαν τα μοντέλαΣτο διεθνές κύκλωμα παρείχαν υπηρεσίες 30 καλλίγραμμες νεαρές, 10 από τις οποίες χαρακτηρίζονται μοντέλα και είχαν κάνει εμφανίσεις ως χορεύτριες ή «περάσματα» ακόμη και από τηλεοπτικές εκπομπές ή είχαν φωτογραφηθεί για περιοδικά, φορώντας όσο… λιγότερα γινόταν!
Τεράστια κέρδη
Τα κέρδη που απέφεραν οι 30 εντυπωσιακές γυναίκες στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του κυκλώματος υπολογίζονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μόνο στην Ελλάδα, η «ταρίφα» για μία ώρα απόλαυσης με μία από τις ανερχόμενες νεαρές που είχε «στρατολογήσει» η σπείρα ανερχόταν στα 100 ευρώ!
Τα κινητά και οι υπολογιστές που βρέθηκαν στα γραφεία της σπείραςΟμως η τιμή για ένα από τα μοντελάκια ή τις πορνοστάρ που προωθούσε ο μάνατζερ «σκαρφάλωνε» στα 200 ευρώ!
Στο μεταξύ, από τον φορολογικό έλεγχο στο εστιατόριο με πολίτικη κουζίνα που διατηρεί στα Πετράλωνα ο επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, προέκυψε ότι η επιχείρησή του είναι ζημιογόνα.
Ωστόσο, ο ίδιος έκανε πολυτελή ζωή, καθώς κατοικούσε σε μια πολυτελέστατη βίλα στη Βούλα, κυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο και ξόδευε καθημερινά δεκάδες χιλιάδες ευρώ στον τζόγο, κυρίως σε κινητά και οι υπολογιστές που βρέθηκαν στα γραφεία της σπείρας παράνομης λέσχης!
Πέντε γραφεία και δεκάδες υπάλληλοι!
Το κύκλωμα πορνείας με φερόμενο αρχηγό τον Αθηναίο επιχειρηματία απασχολούσε μόνιμα 42 ανθρώπους, όλους με μηνιαίο μισθό και μάλιστα ιδιαίτερα παχυλό.
Εκτός από τα γραφεία που διατηρούσε η εγκληματική οργάνωση (δύο στην Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη, ένα στο Παρίσι και ένα στο Βερολίνο), σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την έρευνα της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, η σπείρα είχε δημιουργήσει πλήθος ιστοσελίδων για να διαφημίζουν τα κορίτσια με τις ελκυστικές αναλογίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Αυτές τις ιστοσελίδες «έτρεχαν» πέντε προγραμματιστές, οι οποίοι πληρώνονταν με κανονικό μισθό κάθε μήνα. Επίσης, για να κλείνουν τα τηλεφωνικά ραντεβού, είχαν προσληφθεί με μηνιαίο μισθό οκτώ γυναίκες, οι οποίες στελέχωναν σε 24ωρη βάση ανά βάρδια τα δύο τηλεφωνικά κέντρα που διατηρούσε η σπείρα και ήταν εγκατεστημένα σε διαμερίσματα στην περιοχή της Καλλιθέας. Κατά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 142 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνταν για να κλείνονται τα ραντεβού, 11 αυτοκίνητα με τα οποία μεταφέρονταν τα «καυτά» κορίτσια στα ερωτικά τους ραντεβού, 16 ηλεκτρονικοί υπολογιστές μέσω των οποίων υποστηρίζονταν οι ιστοσελίδες που διαφήμιζαν τα κάλλη τους και το πoσό των 3.240 ευρώ.
ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Μεγάλο όνομα σε κύκλωμα μοντέλων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου