Thursday, 28 March, 2024

Η ψευδής καταγγελία ‘Αγγλων για ελληνικό ξενοδοχείο θα τους βγει ξινή και χωρίς σπίτι!

Ζευγάρι Άγγλων έκανε ψευδή καταγγελία κατά ελληνικού ξενοδοχείου και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του!

Τον μπελά του βρήκε ένα ζευγάρι Άγγλων, όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ψευδή καταγγελία, κατά ξενοδοχείου στην Κρήτη, διεκδικώντας 15.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον Σον και την Καρολίν Μπονταρένκο, οι οποίοι πέρασαν μια εβδομάδα τον Οκτώβριο του 2013 σε 5αστερο ξενοδοχείο της Κρήτης. Ωστόσο, τρία χρόνια αργότερα αποφάσισαν να καταγγείλουν στις αρμόδιες αρχές πως εξαιτίας του φαγητού, αλλά και του ποτού, αρρώστησαν.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να προστατέψει φυσικά τη φήμη της, πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε αγωγή κατά του ζεύγους Μπονταρένκο για ψευδή στοιχεία, δίνοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό κατά την παραμονή των Άγγλων στο ξενοδοχείο, όπου φαινόταν πως η διαμονή τους δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, το ξενοδοχείο ζητά πλέον 200.000 ευρώ για δυσφήμιση και το ζευγάρι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του αν και η Καρολίν Μπονταρένκο φέρεται να αρνείται πως τελικά έγινε καταγγελία με τόσα σοβαρά παράπονα προς το ξενοδοχείο, αναζητώντας ίσως τρόπο να μην υπάρξει κίνδυνος για το σπίτι της.

thestival

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου