Saturday, 20 April, 2024

Έξαλλη η Μαρί Κυριακού με το κόψιμο της εκπομπής της!

Πού μένει η Μαρί Κυριακού μετά το διαζύγιο με τον Μίνωα;

Δύσκολες ώρες περνά η Μαρί Κυριακού, αφού δεν της έφτανε το διαζύγιο με τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, έχει να αντιμετωπίσει και το άδοξο κόψιμο της εκπομπής της.

Η Μαρί Κυριακού μετά το -κατά τα άλλα ήσυχο- διαζύγιό της με τον μεγιστάνα των Media, είναι προφανές πως εγκατέλειψε τη συζυγική… βίλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του fimes.gr, η Μαρί Κυριακού έχει μετακομίσει ήδη από τις πρώτες ώρες του διαζυγίου στο σπίτι της μητέρας της και έχει κλειστεί στον εαυτό της.

Το τελειωτικό χτύπημα; Το κόψιμο της επιτυχημένης εκπομπής της Μαρί Κυριακού από τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1. Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους που ο σταθμός προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, προφανώς με πρωτοβουλία ή συναίνεση του Μίνωα Κυριακού.

Άλλωστε, ο ίδιος ο καναλάρχης φαίνεται πως πήρε τη δύσκολη απόφαση του διαζυγίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως, δείχνουν πως το διαζύγιο, κάθε άλλο παρά συναινετικό είναι, αφού καθημερινά βγαίνουν στη φόρα νέα δεδομένα, που αποκαλύπτουν πως το ζευγάρι κάτι κρύβει. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να θέλει να μετατρέψει αυτό το δύσκολο και απρόοπτο διαζύγιο σε show.

fimes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου