Thursday, 25 April, 2024

Το μοντέλο που πόζαρε για μια επικίνδυνη selfie έχει προκαλέσει οργή στο Ντουμπάι

H Ρωσίδα Viktoria Odintcova φωτογραφήθηκε κρεμασμένη στο κενό από τον 73ο όροφο ουρανοξύστη

Η 23χρονη Ρωσίδα Viktoria Odintcova φωτογραφήθηκε κρεμασμένη στο κενό από τον 73ο όροφο του ουρανοξύστη Canyan Tower στο Ντουμπάι για ένα πολύ τολμηρό και παρακινδυνευμένο κόνσεπτ. Οι φωτογραφίες διαφημίστηκαν ως οι πιο επικίνδυνες selfies που έχει τολμήσει ποτέ κανείς, αλλά τελικά προκάλεσαν και πολλές αντιδράσεις.   Η φωτογράφιση που έγινε πολύ δημοφιλής στα social media, δεν πέρασε απαρατήρητη από τις αρχές και η αστυνομία την κάλεσε να υπογράψει μια δέσμευση πως δεν θα ξαναθέσει σε κίνδυνο τη ζωή της.

Σε μια από τις φωτογραφίες αναφέρεται: «Όλες οι επικίνδυνες σκηνές εκτελέστηκαν από επαγγελματίες, μην δοκιμάσετε κάτι τέτοιο μόνοι σας». Αλλά, το μοντέλο επικρίθηκε ευρέως για τη μη χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού ασφάλειας καθώς φαίνεται απλά να την κρατά ένας άνθρωπος από το χέρι. Εκπρόσωπος της αστυνομίας που καταδίκασε το περιστατικό, αναφέρει μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό για τους κατοίκους του Ντουμπάι να αποφεύγουν τόσο επικίνδυνες πρακτικές χωρίς να λαμβάνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις και άδεια από τις αρχές. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα. Κάθε φορά που βλέπω αυτό το βίντεο, ιδρώνουν οι παλάμες» γράφει το μοντέλο σε μια από τις φωτογραφίες της.      ouranoxistisΟι φωτογραφίες προσέλκυσαν πολλά like, αλλά και σφοδρή κριτική από χρήστες που την κατηγόρησαν πως δίνει πολύ λάθος κι επιπόλαιο παράδειγμα στους εκατομμύρια followers της.  

Η εταιρία διαχείρισης του ουρανοξύστη καταδίκασε επίσης το παράτολμο εγχείρημα και δήλωσε πως δεν είχε ζητηθεί ειδική άδεια για κάτι τέτοιο. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του επιτελείου που έκανε την παραγωγή και επιπλέον ανέφερε πως θα πάρει πιο δραστικά μέτρα επιτήρησης προκειμένου να μην υπάρξει άλλο αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον.

Το μοντέλο δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση μετάνοιας ή έστω ένα σχόλιο για τις αντιδράσεις και συνεχίζει να δημοσιεύει selfies…

lifo.gr

Το 23χρονο μοντέλο που πόζαρε για μια επικίνδυνη selfie έχει προκαλέσει οργή στο Ντουμπάι

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου