Friday, 19 April, 2024

«Ο Κούγιας έπιασε από το λαιμό τον Λαζόπουλο κι άρχισε να ουρλιάζει»

Τη δική του εκδοχή των όσων συνέβησαν στο κέντρο Αθηνών Αρένα, όπου τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος

Ο Αλέξης Κούγιας και ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας έγιναν πρωταγωνιστές επεισοδίου μπροστά στα μάτια έκπληκτων θαμώνων στο κέντρο.
Η εκδοχή του Λάκη Λαζόπουλου δόθηκε με ένα κείμενο στο site altsantiri.gr. Όπως περιγράφεται, η επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας στον γνωστό ηθοποιό, ήταν απρόκλητη.
Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στο Αθηνών Αρένα, μαζί με τη Μαρινέλλα, για τα γενέθλια φίλης του. Όπως περιγράφεται στο κείμενο, δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από τη στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι τους. Εκείνη την ώρα, στην πίστα ήταν η Δέσποινα Βανδή.
Τότε «ήρθε πίσω από τον γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει». Ο Λάκης Λαζόπουλος, σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του ούτε απάντησε στον Αλέξη Κούγια. Αντίθετα, η παρέα του γνωστού ηθοποιού και άλλος κόσμος από κοντινά τραπέζια φώναζαν στον Αλέξη Κούγια να φύγει.
Τα όσα έγιναν προκάλεσαν την επέμβαση των ανθρώπων του μαγαζιού, οι οποίοι απομάκρυναν τον γνωστό δικηγόρο. Ο Αλέξης Κούγιας «ούρλιαζε «μην με ακουμπάτε εμένα, μην με ακουμπάτε»», σημειώνεται στο κείμενο, όπου γίνεται λόγος για «ξεκάθαρη πισώπλατη ενέργεια».
Η πλευρά του Λάκη Λαζόπουλου ζητά την άμεση επέμβαση της εισαγγελίας αλλά και του δικηγορικού συλλόγου.
Πηγή: altsantiri.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου